Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Hzr 2012 #12 Hoşgeldin Gizem Forumumuz Aile sıcaklığındadır Buraya ısınacaksındır kısa sürede Şimdiden keyifli forumlar diliyorum sana
Hoşgeldin Gizem Forumumuz Aile sıcaklığındadır Buraya ısınacaksındır kısa sürede Şimdiden keyifli forumlar diliyorum sana
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Hzr 2012 #13 Hoşgeldin Gizem. Yurt dışından arkadaşların sayısında artış var İyi forumlar diliyorum...
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 7 Hzr 2012 #15 hoşgeldinnn ( kalıcı olman dileğiyle ve elbette iyi anlaşırız
KaRaNFiL 1+1=3 :) bebegimiz saglicakla gel :) 8 Hzr 2012 #17 Hos geldin Gizem Burayi cok seveceksin eminim. Gurbetcimisin, yoksa bir süreligine mi almanyadasin?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Hzr 2012 #20 "Gizem" dediki: Merhaba Çerez Forum. Ben Gizem. 22 Yaşındayım. Aslen Ankaralıyım ama şu anda Almanya'da yaşıyorum. Umarım sizlerle iyi anlaşırız. Genişletmek için tıklayın... Gizem hoşgeldin. Ankaralı hemşerim güzel vakit geçirebilecegin yerdesin kuşkun olmasın. Anlaşmak ise bizde anlaşmazlık olmaz olsada mutlak aşarız; keyifli forumlar diliyorum.
"Gizem" dediki: Merhaba Çerez Forum. Ben Gizem. 22 Yaşındayım. Aslen Ankaralıyım ama şu anda Almanya'da yaşıyorum. Umarım sizlerle iyi anlaşırız. Genişletmek için tıklayın... Gizem hoşgeldin. Ankaralı hemşerim güzel vakit geçirebilecegin yerdesin kuşkun olmasın. Anlaşmak ise bizde anlaşmazlık olmaz olsada mutlak aşarız; keyifli forumlar diliyorum.