pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 16 Mrt 2016 #11 YoRuMSuZ dediki: Hoş geldin @Zaynah, iyi forumlar diliyorum. Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 16 Mrt 2016 #13 nazenin dediki: Hoşgeldin Zaynah nickinin anlamını merak ettimm Genişletmek için tıklayın... aşağıdaki şarkıda geçiyor arapça kökenli bir kız ismidir " güzel , güzellik güzel olan şeyler " anlamında hoşbuldum
nazenin dediki: Hoşgeldin Zaynah nickinin anlamını merak ettimm Genişletmek için tıklayın... aşağıdaki şarkıda geçiyor arapça kökenli bir kız ismidir " güzel , güzellik güzel olan şeyler " anlamında hoşbuldum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 16 Mrt 2016 #14 Zaynah dediki: aşağıdaki şarkıda geçiyor arapça kökenli bir kız ismidir " güzel , güzellik güzel olan şeyler " anlamında hoşbuldum Genişletmek için tıklayın... Kulağa da hoş geliyo keyifli forumlar diliyorumm
Zaynah dediki: aşağıdaki şarkıda geçiyor arapça kökenli bir kız ismidir " güzel , güzellik güzel olan şeyler " anlamında hoşbuldum Genişletmek için tıklayın... Kulağa da hoş geliyo keyifli forumlar diliyorumm
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Mrt 2016 #15 Evet hoşgeldin