Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Ock 2018 #22 <Merhaba hoşgeldin o kadar çok ukte varki acaba benim tanıdığım uktemi diye düşüncelere daldım.
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2018 #23 Aşĸ-ı DeruN dediki: <Merhaba hoşgeldin o kadar çok ukte varki acaba benim tanıdığım uktemi diye düşüncelere daldım. Genişletmek için tıklayın... Başka ukte de var mı ya o tabii ki benim ben direk tanıdım seni Hoşbulduk
Aşĸ-ı DeruN dediki: <Merhaba hoşgeldin o kadar çok ukte varki acaba benim tanıdığım uktemi diye düşüncelere daldım. Genişletmek için tıklayın... Başka ukte de var mı ya o tabii ki benim ben direk tanıdım seni Hoşbulduk
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2018 #24 Hoşgeldin sefageldin Ukte
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2018 #25 Katip dediki: Hoşgeldin sefageldin Ukte Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk teşekkürler Değişiklik arıyordum burası iyi geldi bana
Katip dediki: Hoşgeldin sefageldin Ukte Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk teşekkürler Değişiklik arıyordum burası iyi geldi bana
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2018 #26 Ukte dediki: hoşbulduk teşekkürler Değişiklik arıyordum burası iyi geldi bana Genişletmek için tıklayın... Bazen değişiklik şart,insan huzurlu olduğu yerde kalmak ister,işte huzur var burada
Ukte dediki: hoşbulduk teşekkürler Değişiklik arıyordum burası iyi geldi bana Genişletmek için tıklayın... Bazen değişiklik şart,insan huzurlu olduğu yerde kalmak ister,işte huzur var burada