Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Ags 2018 #11 Blue_Darknes dediki: Çok teşekkür ederim kalıcı olmak üzere geldim, önceden bildiğim bir yer zaten Genişletmek için tıklayın... Eminim hiç pişman olmayacaksınız önceden başka forumlarda bende bulundum burayı bulduktan sonra anladım ki en iyisi burası
Blue_Darknes dediki: Çok teşekkür ederim kalıcı olmak üzere geldim, önceden bildiğim bir yer zaten Genişletmek için tıklayın... Eminim hiç pişman olmayacaksınız önceden başka forumlarda bende bulundum burayı bulduktan sonra anladım ki en iyisi burası
Blue_Darkness Üye 31 Ags 2018 #12 O kişi forumda yok artık söz hakkı doğar o yüzden bende saklı kalsın adı ?
Blue_Darkness Üye 31 Ags 2018 #13 AybüKe dediki: Eminim hiç pişman olmayacaksınız önceden başka forumlarda bende bulundum burayı bulduktan sonra anladım ki en iyisi burası Genişletmek için tıklayın... Aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki @AybüKe inşallah benimde öyle olur ?
AybüKe dediki: Eminim hiç pişman olmayacaksınız önceden başka forumlarda bende bulundum burayı bulduktan sonra anladım ki en iyisi burası Genişletmek için tıklayın... Aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki @AybüKe inşallah benimde öyle olur ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Ags 2018 #14 Blue_Darknes dediki: Aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki @AybüKe inşallah benimde öyle olur ? Genişletmek için tıklayın... İnşallah
Blue_Darknes dediki: Aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki @AybüKe inşallah benimde öyle olur ? Genişletmek için tıklayın... İnşallah
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 31 Ags 2018 #15 Blue_Darknes dediki: O kişi forumda yok artık söz hakkı doğar o yüzden bende saklı kalsın adı ? Genişletmek için tıklayın... Tamamdır. eski nickini hatırlamadıgın için sordum tanıdıgını önceden tanışmışızdır belki diye sordum aslında.
Blue_Darknes dediki: O kişi forumda yok artık söz hakkı doğar o yüzden bende saklı kalsın adı ? Genişletmek için tıklayın... Tamamdır. eski nickini hatırlamadıgın için sordum tanıdıgını önceden tanışmışızdır belki diye sordum aslında.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Eyl 2018 #16 Cerezforum bağımlılık yapar unutturmaz kendini nicki unutur burayı unutamazsın Hoşgeldin çok merak ettim önceki kullanıcı adını
Cerezforum bağımlılık yapar unutturmaz kendini nicki unutur burayı unutamazsın Hoşgeldin çok merak ettim önceki kullanıcı adını
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Eyl 2018 #17 Sanki bir yerlerden hatırlıyor gibiyim diyecektim ki maalesef çağrışım yapmadı. Hoşgeldin @Blue_Darkness kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.
Sanki bir yerlerden hatırlıyor gibiyim diyecektim ki maalesef çağrışım yapmadı. Hoşgeldin @Blue_Darkness kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.