Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Ksm 2019 #11 Sosyalcı ogretmenim hosgeldin. Ne iyi ettinde geldin. Paylasimlarindan 5. Sinif olanindan yegenim icin faydalanacagiz ne guzel. Eline saglik simdiden. ?
Sosyalcı ogretmenim hosgeldin. Ne iyi ettinde geldin. Paylasimlarindan 5. Sinif olanindan yegenim icin faydalanacagiz ne guzel. Eline saglik simdiden. ?
Artemis Özel Üye Özel üye 13 Ksm 2019 #12 Hoşgeldin @Sosyalci kalıcı ve katılımcı olmanızı diliyorum burayı çok seveceksiniz inanıyorum ?
Sosyalci Özel Üye Özel üye 13 Ksm 2019 #14 Kucak dolusu teşekkürler hepinize ve burayı tavsiye eden arkadaşa Gerçekten çok sevindim üye olduğuma
Kucak dolusu teşekkürler hepinize ve burayı tavsiye eden arkadaşa Gerçekten çok sevindim üye olduğuma
OBir MEB Özel üye 13 Ksm 2019 #15 Hoş geldin öğretmenim buraya alışıp bizim pabucumuzu dama atma sonra, gecikmiş bir üyelik ama geç olsun güç olmasın derler.
Hoş geldin öğretmenim buraya alışıp bizim pabucumuzu dama atma sonra, gecikmiş bir üyelik ama geç olsun güç olmasın derler.
Svly_Kck Üye 13 Ksm 2019 #16 Hoşgeldiniz hocam arada sorular sorabiliriz branşınızla ilgili ? Son düzenleme: 13 Ksm 2019
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ksm 2019 #20 Hoşgeldiniz, sizi aramızda görmek güzel. Eğlenerek bilgiyi paylaşmak ve öğrenmenin tam yerindesiniz. Hadi kolay gelsin.
Hoşgeldiniz, sizi aramızda görmek güzel. Eğlenerek bilgiyi paylaşmak ve öğrenmenin tam yerindesiniz. Hadi kolay gelsin.