Suskun V.I.P V.I.P 23 Ekm 2009 #1 Merhaba,ben Suskun forumu konu araştırırken buldum umarım katkım olur.Suskun'umdur ama elim çalışkandır.
Merhaba,ben Suskun forumu konu araştırırken buldum umarım katkım olur.Suskun'umdur ama elim çalışkandır.
arzum Forum Tutkunu 23 Ekm 2009 #2 Hoşgeldin aramıza çenesi değil de eli çalışanları severiz bide iyi forumlar diliyorum
jeriko Özel Üye Özel üye 23 Ekm 2009 #3 Epey bir konuna mesaj yazdıktan sonra şimdide hoşgeldin diyorum. Üyelik tarihin yeni değil ama tam anlamıyla gelişin bugün oldu.Kalaıcı olman ı diliyorum.
Epey bir konuna mesaj yazdıktan sonra şimdide hoşgeldin diyorum. Üyelik tarihin yeni değil ama tam anlamıyla gelişin bugün oldu.Kalaıcı olman ı diliyorum.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Ekm 2009 #5 Kalıcı üyelerimiz zaten apansız merhaba demiyorlar. Suskun da sanırım uzun süre inceledikten sonra kalmaya değer bir yer olarak gördü bizi Hoşgeldin Suskun. İyi forumlar. Kalıcı olman dileği ile.
Kalıcı üyelerimiz zaten apansız merhaba demiyorlar. Suskun da sanırım uzun süre inceledikten sonra kalmaya değer bir yer olarak gördü bizi Hoşgeldin Suskun. İyi forumlar. Kalıcı olman dileği ile.
Suskun V.I.P V.I.P 23 Ekm 2009 #6 YoRuMSuZ dediki: Kalıcı üyelerimiz zaten apansız merhaba demiyorlar. Suskun da sanırım uzun süre inceledikten sonra kalmaya değer bir yer olarak gördü bizi Hoşgeldin Suskun. İyi forumlar. Kalıcı olman dileği ile. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler sevgili YoRuMSuZ ;,yaşım gereği hepinizden büyüğüm ama her insanın her yaşta öğreneceği 1 çok şey vardır. Hoşbuldum.
YoRuMSuZ dediki: Kalıcı üyelerimiz zaten apansız merhaba demiyorlar. Suskun da sanırım uzun süre inceledikten sonra kalmaya değer bir yer olarak gördü bizi Hoşgeldin Suskun. İyi forumlar. Kalıcı olman dileği ile. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler sevgili YoRuMSuZ ;,yaşım gereği hepinizden büyüğüm ama her insanın her yaşta öğreneceği 1 çok şey vardır. Hoşbuldum.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 23 Ekm 2009 #9 Hoşgeldin. İyi forumlar Haa bu arada imzandaki söz dikkatii çekti alakasız olacak biraz ama Çok beğendim o sözü ;
Hoşgeldin. İyi forumlar Haa bu arada imzandaki söz dikkatii çekti alakasız olacak biraz ama Çok beğendim o sözü ;