sessiz gemi Özel Üye Özel üye 24 Ekm 2009 #14 Hosgeldin.. forumda birdim iki olduk.. insallah forum içi çalısmalarında tam zıttı olursun... İyi Forumlar..
Hosgeldin.. forumda birdim iki olduk.. insallah forum içi çalısmalarında tam zıttı olursun... İyi Forumlar..
Suskun V.I.P V.I.P 24 Ekm 2009 #16 Öncelikle hepinize teşekkürler hoşbuldum diyorum.Sağolun varolun aranızda olmak beni mutlu etti umarım aranızda olmaktan sizlerde mutlu olursunuz.
Öncelikle hepinize teşekkürler hoşbuldum diyorum.Sağolun varolun aranızda olmak beni mutlu etti umarım aranızda olmaktan sizlerde mutlu olursunuz.
wien06 V.I.P V.I.P 24 Ekm 2009 #17 Suskun dediki: Merhaba,ben Suskun forumu konu araştırırken buldum umarım katkım olur.Suskun'umdur ama elim çalışkandır. Genişletmek için tıklayın... Aramiza hos geldin Suskun Elinin caliskan oldugunu belirtmisin görülüyorki gercektende caliskan bu kadar kisa sürede bu kadar konu acan yeni üyemiz simdiye kadar pek olmadi. Bu konudan dolayida ayrica tesekkür ederim.
Suskun dediki: Merhaba,ben Suskun forumu konu araştırırken buldum umarım katkım olur.Suskun'umdur ama elim çalışkandır. Genişletmek için tıklayın... Aramiza hos geldin Suskun Elinin caliskan oldugunu belirtmisin görülüyorki gercektende caliskan bu kadar kisa sürede bu kadar konu acan yeni üyemiz simdiye kadar pek olmadi. Bu konudan dolayida ayrica tesekkür ederim.