RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Ags 2012 #351 sevip sevmediğini bilemem ama gelmiş bulundum =) beylerden biri gelsin ..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 26 Ags 2012 #352 ben olsam olur mu? hanımlardan biri gelsin o haldeee
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Ags 2012 #355 geldim forumda bir bayan egemenliği var .o yüzden ısrarla beylerden biri gelsin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 26 Ags 2012 #356 hayırr ben gelicem beni seven ama belli etmeyen biri gelsin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 13 Arl 2012 #358 RUZG4R dediki: niye ben belli etmiyormuyum bana sinir olan biri gelecek Genişletmek için tıklayın... geldi bile kim kime sinir oluyor tartışılır ama helede bugünden sonra beni sevimli bulan biri gelsin ( yok öyle biri )
RUZG4R dediki: niye ben belli etmiyormuyum bana sinir olan biri gelecek Genişletmek için tıklayın... geldi bile kim kime sinir oluyor tartışılır ama helede bugünden sonra beni sevimli bulan biri gelsin ( yok öyle biri )
Düş Özel Üye Özel üye 13 Arl 2012 #360 Konuşmaktan ziyade yazmayı seven biri geldi. Hatun bir kişilik gelecek.