MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Ksm 2009 #122 Az önce baktım 2 kişiden 2side offline idi.Bende kapadım o yüzden
Suskun V.I.P V.I.P 22 Ksm 2009 #123 Birinin şifresini unuttum ,diğerini ise vakit azlığı nedeni ile ç.dışı açıp iletilerime bakıyorum...Yine aynıyım ve 3 kişi açık.
Birinin şifresini unuttum ,diğerini ise vakit azlığı nedeni ile ç.dışı açıp iletilerime bakıyorum...Yine aynıyım ve 3 kişi açık.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 12 Ock 2010 #125 MeRciMeK dediki: Msn'de değilim ama kimse açık değildir muhtemelen.. Genişletmek için tıklayın... tabi 2 kişi olduğu için olmasın bence sen bide diğer msn ini aç orası doludur
MeRciMeK dediki: Msn'de değilim ama kimse açık değildir muhtemelen.. Genişletmek için tıklayın... tabi 2 kişi olduğu için olmasın bence sen bide diğer msn ini aç orası doludur
MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #126 yesmm* dediki: tabi 2 kişi olduğu için olmasın bence sen bide diğer msn ini aç orası doludur Genişletmek için tıklayın... Benim msn im yokk cankuşum Ona ne
yesmm* dediki: tabi 2 kişi olduğu için olmasın bence sen bide diğer msn ini aç orası doludur Genişletmek için tıklayın... Benim msn im yokk cankuşum Ona ne
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 12 Ock 2010 #127 MeRciMeK dediki: Benim msn im yokk cankuşum Ona ne Genişletmek için tıklayın... evet bencede ona neee artı biz dumanla haberleşiyoruz dimi seninle oyüzden msnin yok
MeRciMeK dediki: Benim msn im yokk cankuşum Ona ne Genişletmek için tıklayın... evet bencede ona neee artı biz dumanla haberleşiyoruz dimi seninle oyüzden msnin yok
MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #128 yesmm* dediki: evet bencede ona neee artı biz dumanla haberleşiyoruz dimi seninle oyüzden msnin yok Genişletmek için tıklayın... Evet Balkona terfi ederdikte binalar sırtını dönmüş biribirimizi göremeyiz
yesmm* dediki: evet bencede ona neee artı biz dumanla haberleşiyoruz dimi seninle oyüzden msnin yok Genişletmek için tıklayın... Evet Balkona terfi ederdikte binalar sırtını dönmüş biribirimizi göremeyiz
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 12 Ock 2010 #129 MeRciMeK dediki: Evet Balkona terfi ederdikte binalar sırtını dönmüş biribirimizi göremeyiz Genişletmek için tıklayın... malesef cepheler ters düşmüş durumda ama olsun bi yolunu buluruz artık pc başındansa balkon daha iyi
MeRciMeK dediki: Evet Balkona terfi ederdikte binalar sırtını dönmüş biribirimizi göremeyiz Genişletmek için tıklayın... malesef cepheler ters düşmüş durumda ama olsun bi yolunu buluruz artık pc başındansa balkon daha iyi
MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #130 Bize gel en iyisi * Saçmalamanın sınırını aştım oyunlarda artık ben biri beni durdursun