yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Ock 2012 #122 mutluyum çünkü ailemleyim mutluyum çünkü inançliyim ..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Ock 2012 #123 mutluyumm çünküüü herşeye rağmen gülüyorum.... mutluyum çünkü rakıdaşım var
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Ock 2012 #124 mutluyum cünkü kahve iciyorum ))))
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 26 Ock 2012 #128 mutluyum çünkü zeynoo nun yazdıkları annemin bizim muhabbet kuşunu öpmeye çalışmasını ve kuşunda annemin dudağını ısırmasını aklıma getirdi (evde denemeyin )
mutluyum çünkü zeynoo nun yazdıkları annemin bizim muhabbet kuşunu öpmeye çalışmasını ve kuşunda annemin dudağını ısırmasını aklıma getirdi (evde denemeyin )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ock 2012 #130 cebur dediki: mutluyum çünkü zeynoo nun yazdıkları annemin bizim muhabbet kuşunu öpmeye çalışmasını ve kuşunda annemin dudağını ısırmasını aklıma getirdi (evde denemeyin ) Genişletmek için tıklayın... Ben o kadarına cesaret edemem Ama seviyorum elimi ısırabilir ona izin var
cebur dediki: mutluyum çünkü zeynoo nun yazdıkları annemin bizim muhabbet kuşunu öpmeye çalışmasını ve kuşunda annemin dudağını ısırmasını aklıma getirdi (evde denemeyin ) Genişletmek için tıklayın... Ben o kadarına cesaret edemem Ama seviyorum elimi ısırabilir ona izin var