dderya kOkOşŞ V.I.P 6 Ekm 2013 #211 kendime geldim. Silkindim. Artık yeter! deme sırasının bana geldiğini sonunda anladım.
dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Ekm 2013 #212 çünkü kendimin tutkunuyum, doyamıyorum kendimle baş başa vakit geçirmeye. Hastalık derecesinde kendime bağımlıyım.
çünkü kendimin tutkunuyum, doyamıyorum kendimle baş başa vakit geçirmeye. Hastalık derecesinde kendime bağımlıyım.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Ekm 2013 #213 Çünkü sıhhatliyim ya Bugün özel alt sınıfa uğrayınca şükretmek ve mutluluk için ne çok nedenim olduğunu bir kez daha gördüm.
Çünkü sıhhatliyim ya Bugün özel alt sınıfa uğrayınca şükretmek ve mutluluk için ne çok nedenim olduğunu bir kez daha gördüm.
tospağa Üye 8 Ekm 2013 #214 çünkü kızım bugün arkamdan ağlamadı işe giderken, balkondan baktı ve öpücüklü bay bay yaptı minik elleriyle..
çünkü kızım bugün arkamdan ağlamadı işe giderken, balkondan baktı ve öpücüklü bay bay yaptı minik elleriyle..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Ekm 2013 #215 tospağa dediki: çünkü kızım bugün arkamdan ağlamadı işe giderken, balkondan baktı ve öpücüklü bay bay yaptı minik elleriyle.. Genişletmek için tıklayın... oy o zaman resimdeki senin mi..
tospağa dediki: çünkü kızım bugün arkamdan ağlamadı işe giderken, balkondan baktı ve öpücüklü bay bay yaptı minik elleriyle.. Genişletmek için tıklayın... oy o zaman resimdeki senin mi..
tospağa Üye 8 Ekm 2013 #216 nazenin dediki: oy o zaman resimdeki senin mi.. Genişletmek için tıklayın... evet işte o benim tospağam
nazenin dediki: oy o zaman resimdeki senin mi.. Genişletmek için tıklayın... evet işte o benim tospağam
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Ekm 2013 #217 tospağa dediki: evet işte o benim tospağam Genişletmek için tıklayın... yerim ben o tospağayı.. maşallah allah bağışlasın..
tospağa dediki: evet işte o benim tospağam Genişletmek için tıklayın... yerim ben o tospağayı.. maşallah allah bağışlasın..
tospağa Üye 8 Ekm 2013 #218 nazenin dediki: yerim ben o tospağayı.. maşallah allah bağışlasın.. Genişletmek için tıklayın... amin canım çok teşekkür ederim
nazenin dediki: yerim ben o tospağayı.. maşallah allah bağışlasın.. Genişletmek için tıklayın... amin canım çok teşekkür ederim