YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Tem 2011 #14 KıRMıZı dediki: hizmete sınır ok tesekkürler yorumsuz...bne gecen gün baktım atamıyordum mynetten sölemeden çözüm gelmiş.. Genişletmek için tıklayın... Neden söylemedin o halde Zeyno söyledi aslında bir değil onlarca söylemiştir sanırım Ama bu sıralar odaklanamama sorunum var ancak bugün halledebildik.
KıRMıZı dediki: hizmete sınır ok tesekkürler yorumsuz...bne gecen gün baktım atamıyordum mynetten sölemeden çözüm gelmiş.. Genişletmek için tıklayın... Neden söylemedin o halde Zeyno söyledi aslında bir değil onlarca söylemiştir sanırım Ama bu sıralar odaklanamama sorunum var ancak bugün halledebildik.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Tem 2011 #16 YoRuMSuZ dediki: Neden söylemedin o halde Zeyno söyledi aslında bir değil onlarca söylemiştir sanırım Ama bu sıralar odaklanamama sorunum var ancak bugün halledebildik. Genişletmek için tıklayın... bu aralar bnmde odaklanma sorunum var..forumla alakalı bi kaç şey var aklımda ama kafamı toparlamam lzaım sonra önericem..
YoRuMSuZ dediki: Neden söylemedin o halde Zeyno söyledi aslında bir değil onlarca söylemiştir sanırım Ama bu sıralar odaklanamama sorunum var ancak bugün halledebildik. Genişletmek için tıklayın... bu aralar bnmde odaklanma sorunum var..forumla alakalı bi kaç şey var aklımda ama kafamı toparlamam lzaım sonra önericem..
Safir Özel Üye Özel üye 26 Tem 2011 #17 Ben bişi sorabilir miyim Bilgisayarımda bi takım sorunlar var formatlamadan halletmeye çalıştığım. [my] kod eklenmiş ama youtube kodu göremiyorum. Sorun bende mi?
Ben bişi sorabilir miyim Bilgisayarımda bi takım sorunlar var formatlamadan halletmeye çalıştığım. [my] kod eklenmiş ama youtube kodu göremiyorum. Sorun bende mi?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Tem 2011 #18 youtube kodu artık yok. Video ekleme linkinden linkin tamamını yapıştırdıımızda ekleniyor
Safir Özel Üye Özel üye 26 Tem 2011 #19 Haaaahaaaha ahhh kör ben, sağol canım yaa demesen imagenin yanındaki ne bakmicaktım )))