Nasılsın?

Çok gıcık bi durum yazın ortasında griple uğraşmak :) havalar bi öyle bi böyleyken kaçınılmaz oluyo maalesef bi de son zamanlarda fazla koşturdun zayıf düştü tabi bünye :) dikkat et kendine
Şaşırmadım zaten :D Beklediğim bir sondu. Ağız tadıyla sevinemedim bile hasta olduğuma :D naz falan da yapamıyorsun sökmüyor. Bugün hasta masta evi temizledim. Koli doldurdum. Dinlenmek falan hayal :D
Ah uh yapıyorum. Annem diyor ki sen küçükken bu kadar acıya dayanıksız değildin mızmızlanmazdın. Büyüdün iyice ağrılara dayanaksız oldun diyo :D
Küçükken nazlanmayınca büyüyüncede sökmüyor :P

Şaşırmadım zaten :D Beklediğim bir sondu. Ağız tadıyla sevinemedim bile hasta olduğuma :D naz falan da yapamıyorsun sökmüyor. Bugün hasta masta evi temizledim. Koli doldurdum. Dinlenmek falan hayal :D
Ah uh yapıyorum. Annem diyor ki sen küçükken bu kadar acıya dayanıksız değildin mızmızlanmazdın. Büyüdün iyice ağrılara dayanaksız oldun diyo :D
Küçükken nazlanmayınca büyüyüncede sökmüyor :P

Canım benim yaa kıyamam kendi canının kıymetini bil her biseye dolanma sende :d

Bende öyle demiştim Bursaya taşınmayı kabul etmeden önce ama yine herşey bana kaldı :D
Herkes üstüne sorumluluk alacaksa taşınalım dedim tamam dediler. Köprüyü geçene kadar tabi :D Alıştım ya :))

Öyle ama karşıdaki ne kadar yardımcı olursa olsun alıştığın tempoyu kesemiyorsun :) kolaylıklar diliyorum zeynomm

Geri