KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Ekm 2015 #2,803 Hıçkırık tuttu beni..tuttu kuruttu beni..elin oğlu değil mi bırakıp gitti beni
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Ekm 2015 #2,804 KıRMıZı dediki: Hıçkırık tuttu beni..tuttu kuruttu beni..elin oğlu değil mi bırakıp gitti beni Genişletmek için tıklayın... Şimdi depresyonda olduğuna inandım
KıRMıZı dediki: Hıçkırık tuttu beni..tuttu kuruttu beni..elin oğlu değil mi bırakıp gitti beni Genişletmek için tıklayın... Şimdi depresyonda olduğuna inandım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Ekm 2015 #2,805 merakettim dediki: Şimdi depresyonda olduğuna inandım Genişletmek için tıklayın... Önceden inanmadın mı aşkolsun kardeşim ya
merakettim dediki: Şimdi depresyonda olduğuna inandım Genişletmek için tıklayın... Önceden inanmadın mı aşkolsun kardeşim ya
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Ekm 2015 #2,809 kendim ettim kendim buldum denirya tam ortasındayım..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Ekm 2015 #2,810 üzerime bir bardak çay dökene kadar.idare ediyordum şimdi kızgınım..