~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 5 Ksm 2015 #2,881 bilmem bir boşluktayım.. boşluk hissi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ksm 2015 #2,882 bazen coşkun seller gibiyim hırçın , bazen durgun yeller gibiyim suskun,ben iyi olmazsam,çok şey kötü olacak
bazen coşkun seller gibiyim hırçın , bazen durgun yeller gibiyim suskun,ben iyi olmazsam,çok şey kötü olacak
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 6 Ksm 2015 #2,883 karadeniz gibiyim bir yanım yağmurlu bir yanım karabulutlu..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ksm 2015 #2,884 Düş dediki: Elmali kurabiyem ve cayimla gayet mutluyum. @katip bak mutluyum dedim. Genişletmek için tıklayın... Hep mutlu kal arkadaşım Bende mutlu oldum Neden bildirim gelmedi anlamadım !!!
Düş dediki: Elmali kurabiyem ve cayimla gayet mutluyum. @katip bak mutluyum dedim. Genişletmek için tıklayın... Hep mutlu kal arkadaşım Bende mutlu oldum Neden bildirim gelmedi anlamadım !!!
Düş Özel Üye Özel üye 7 Ksm 2015 #2,885 katip dediki: Hep mutlu kal arkadaşım Bende mutlu oldum Neden bildirim gelmedi anlamadım !!! Genişletmek için tıklayın... daha da mutlu oldumm
katip dediki: Hep mutlu kal arkadaşım Bende mutlu oldum Neden bildirim gelmedi anlamadım !!! Genişletmek için tıklayın... daha da mutlu oldumm
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 8 Ksm 2015 #2,888 Yorgun düşünceli ve kararliyim