P Papatya V.I.P V.I.P 25 Arl 2015 #2,931 Yaa, birisi bana mısır patlatsa o zaman daha iyi olurdum çok canım çekti şuan.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Arl 2015 #2,932 Papatya dediki: Yaa, birisi bana mısır patlatsa o zaman daha iyi olurdum çok canım çekti şuan. Genişletmek için tıklayın... Nedemek yeterki iste,buyur afiyet olsun
Papatya dediki: Yaa, birisi bana mısır patlatsa o zaman daha iyi olurdum çok canım çekti şuan. Genişletmek için tıklayın... Nedemek yeterki iste,buyur afiyet olsun
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 25 Arl 2015 #2,933 Fazlasiyla yorgun kafam cok şişti
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 28 Arl 2015 #2,934 iç güveysinden hallice
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 29 Arl 2015 #2,937 Kayinvalidesini kazana sokmuş gelin gibi yorgunum
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 1 Ock 2016 #2,940 ~Esinti~ dediki: Kayinvalidesini kazana sokmuş gelin gibi yorgunum Genişletmek için tıklayın... Hay Allah seni netmesin ya
~Esinti~ dediki: Kayinvalidesini kazana sokmuş gelin gibi yorgunum Genişletmek için tıklayın... Hay Allah seni netmesin ya