Hecem Özel Üye Özel üye 10 Hzr 2016 #2,982 bugünde enerji potansiyelim çok çok yüksek, buraya bırakıyorum fazla enerjimi alın kullanın ihtiyacınız kadar canlar
bugünde enerji potansiyelim çok çok yüksek, buraya bırakıyorum fazla enerjimi alın kullanın ihtiyacınız kadar canlar
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 10 Hzr 2016 #2,983 EsRaRenGiz dediki: Hayırdır müdür çözülebilirmi çözülemezmi? ^^ Genişletmek için tıklayın... çok zor . çözülür inşallah
EsRaRenGiz dediki: Hayırdır müdür çözülebilirmi çözülemezmi? ^^ Genişletmek için tıklayın... çok zor . çözülür inşallah
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Hzr 2016 #2,984 CeBuR dediki: çok zor . çözülür inşallah Genişletmek için tıklayın... Allah yardımcın olsun Cebur...
dderya kOkOşŞ V.I.P 10 Hzr 2016 #2,985 Beni sinirlendiren çok şey var. Ama git gide öğreniyorum sakin kalıp kendi moralimi düzeltmeye
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Hzr 2016 #2,986 Beni zor günler beklediğini önceden biliyordum ama bu kadar sancılı olacağını tahmin etmemiştim. Verdiğine, aldığına, hiç vermediğine, hepsine şükür Allahım. Boşverdim artık.
Beni zor günler beklediğini önceden biliyordum ama bu kadar sancılı olacağını tahmin etmemiştim. Verdiğine, aldığına, hiç vermediğine, hepsine şükür Allahım. Boşverdim artık.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 10 Hzr 2016 #2,987 iyiyim çok iyiyim bir daha iyiyim... herşeye elhamdülillah...