İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 4 Arl 2009 #22 bi ben gergindim heralde ama düzeldim artık çok şükür iyiyim maşallahım var
Safir Özel Üye Özel üye 5 Arl 2009 #24 Soğuk bir kış günü çıtır çıtır yanan kuzinenin yanındaki minderin üzerinde tembellik yapan karnı tok bir kedi gibiyim
Soğuk bir kış günü çıtır çıtır yanan kuzinenin yanındaki minderin üzerinde tembellik yapan karnı tok bir kedi gibiyim
jeriko Özel Üye Özel üye 5 Arl 2009 #25 Eşine salonun düzenini değiştirmesine yardımcı olmuş sırtı ağrıyan biri (gibi)yim.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 6 Arl 2009 #26 kırgın hüzünlü nedenini bilmediğim bişekilde içim sıkkın ama dışarıya karşıda bi okadar neşeli ..çok karışık bi durumdayım .s
kırgın hüzünlü nedenini bilmediğim bişekilde içim sıkkın ama dışarıya karşıda bi okadar neşeli ..çok karışık bi durumdayım .s
Suskun V.I.P V.I.P 6 Arl 2009 #29 e-PaCk dediki: açım lan forum yemek bul bana! Genişletmek için tıklayın... )))))forumda yemek servisi başlamadı daha bunlar benden olsun.Abla ikramı.
e-PaCk dediki: açım lan forum yemek bul bana! Genişletmek için tıklayın... )))))forumda yemek servisi başlamadı daha bunlar benden olsun.Abla ikramı.