K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ags 2016 #3,023 -araz- dediki: Kafası trabzanlara sıkışmış çocuk gibi Genişletmek için tıklayın... o nasıl bir hal ya.. ben bir türlü kendimi öyle hissedemedim.. sabah sabah güldürdün beni
-araz- dediki: Kafası trabzanlara sıkışmış çocuk gibi Genişletmek için tıklayın... o nasıl bir hal ya.. ben bir türlü kendimi öyle hissedemedim.. sabah sabah güldürdün beni
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Ags 2016 #3,024 kAşİf dediki: o nasıl bir hal ya.. ben bir türlü kendimi öyle hissedemedim.. sabah sabah güldürdün beni Genişletmek için tıklayın... Dusun yani o kadar caresiz vahim durumum
kAşİf dediki: o nasıl bir hal ya.. ben bir türlü kendimi öyle hissedemedim.. sabah sabah güldürdün beni Genişletmek için tıklayın... Dusun yani o kadar caresiz vahim durumum
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ags 2016 #3,025 inşa -araz- dediki: Dusun yani o kadar caresiz vahim durumum Genişletmek için tıklayın... inşallah çözülemeyecek bir durum değildir...
inşa -araz- dediki: Dusun yani o kadar caresiz vahim durumum Genişletmek için tıklayın... inşallah çözülemeyecek bir durum değildir...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Ags 2016 #3,026 Yok yok benim en vahim dediğim şey uyku malum kesintisiz uykuya hasretin de o yüzden hepsi☺
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ags 2016 #3,027 sevindim böyle olduğuna daha kötü şeyler geliyor insanın aklına uyudunmu geçer..
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Ags 2016 #3,028 Nasıl olmam gerektiğine karar veremiyorum. Bu günler, çok zor günler. Sabrım kalmadı.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ags 2016 #3,029 bugün oldukça iyiyim,son zamanlarda biraz sorun ve sıkıntılar yaşıyor olsamda..gerçekten seçtiğim iyi arkadaşlarımda var..bir insanın yanında olduğunu hissetmek iyi geliyor..
bugün oldukça iyiyim,son zamanlarda biraz sorun ve sıkıntılar yaşıyor olsamda..gerçekten seçtiğim iyi arkadaşlarımda var..bir insanın yanında olduğunu hissetmek iyi geliyor..