M manzc007 Üyecik 22 Hzr 2018 #92 Bence harika. Beni çok iyi hissettirdi, iyi bir şey olduğunu düşünmedim. Düzenleyen yönetici: 22 Hzr 2018
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Hzr 2018 #94 Bu saatte kahve içtik iyi etmedik gibi hissediyorum. Bu enerjiyi ne yapayım ben gece gece yahu, uyku da tutmaz şimdi. :/
Bu saatte kahve içtik iyi etmedik gibi hissediyorum. Bu enerjiyi ne yapayım ben gece gece yahu, uyku da tutmaz şimdi. :/
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Ekm 2019 #95 "Öldü mü?" diye deynekle dürtülmüş gibi hissediyorum ?
Düş Özel Üye Özel üye 19 Ekm 2019 #96 merakettim dediki: "Öldü mü?" diye deynekle dürtülmüş gibi hissediyorum ? Genişletmek için tıklayın... dua et de sadece dürtmüş
merakettim dediki: "Öldü mü?" diye deynekle dürtülmüş gibi hissediyorum ? Genişletmek için tıklayın... dua et de sadece dürtmüş
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Ekm 2019 #97 Düş dediki: dua et de sadece dürtmüş Genişletmek için tıklayın... Çocukların önünde tartışmayalım?
Düş Özel Üye Özel üye 19 Ekm 2019 #98 merakettim dediki: Çocukların önünde tartışmayalım? Genişletmek için tıklayın... tartışmak falan hiç tarzım değil. kim durttuyse ona soyle
merakettim dediki: Çocukların önünde tartışmayalım? Genişletmek için tıklayın... tartışmak falan hiç tarzım değil. kim durttuyse ona soyle