~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 17 Hzr 2016 #52 cok yorgunum.. asiri sekilde.. dinlenmem lazim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ags 2016 #56 Bu aralar hiçbirşey hissedemiyorum desem Bebeklere tecavüzden, terörden, ülkeyi bölmek isteyenlerden, o kadar duygularımız karıştı ki birbirine.. Rabbim yardımcımız olsun.
Bu aralar hiçbirşey hissedemiyorum desem Bebeklere tecavüzden, terörden, ülkeyi bölmek isteyenlerden, o kadar duygularımız karıştı ki birbirine.. Rabbim yardımcımız olsun.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 22 Ags 2016 #58 Huzur.. Mutluluk var insallah onu hissediyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ags 2016 #59 ~Esinti~ dediki: Huzur.. Mutluluk var insallah onu hissediyorum Genişletmek için tıklayın... Rabbim daim etsin
~Esinti~ dediki: Huzur.. Mutluluk var insallah onu hissediyorum Genişletmek için tıklayın... Rabbim daim etsin
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 22 Ags 2016 #60 Aminnn kirmizim cumlemizin insallahhh her gunumuz bir onceki gunden daha guzel gecsin