zahmet buyurup tıklasaydınız yada inceleseydiniz adresin hiçbir siteye yönlenmediğini görürdünüz. yazınız ideolojik sayın wien 06. cevabımı alıntılarla desteklemek istemiyorum. Kurt yalnızca osmanlı tarihinin bir efsanesi efsanevi bir sembolüdür. Herşeyi bir kurt sürüsünden öğrendiğimiz fikrini bırakın artık.Türk kişilikli ve gururludur. Asla bir hayvanla kıyaslanamaz. Uyarınız için teşekkürler ama beni uyarmadan önce türk tarihini kendi fikrinize hapsetmeyin. Bana ne yapacağımı söylemeniz sizin kabalığınız. Hem Ben ;sen demiyorum. Siz diye hitap ediyorum.Saygısızlık yapmıyorsam sizde yapmayın lütfen.
Paylaşımlarınızı yaparken ideolojik eklemelerden ayırsaydınız bende böyle bir fikre kapılmazdım
Merak etme adrese TIKLADIM dikkat ettiysen adresi silmedim sadece ondan önceki iki kelimeyi sildim. Ayrica yazida kurttan bahsedilmiyor. Eger arastirirsan kurtla Bozkurt arasinda büyük farklilik oldugunuda göreceksin.
Demissinki Herşeyi bir kurt sürüsünden öğrendiğimiz fikrini bırakın artık. Eger sen Türk destanlarinda yazan bir hikayeyi bizlerin gercek kabul ettigimize inaniyorsan seninle tartismaya gerek yok. Bildigin sekilde inanmaya devam et bu arada sen yazarak bir saygisizlik yapmaya calismamistim.
Ayrica Bozkurt Osmanli tarihinde gecmez ondan daha önceki Türk tarihlerinde gecer arastirma yap derken bunu kastetmistim. Cünkü malesef sizin gibi bazilari Bozkurtun Osmanli tarihinde gectigini sanirlar ama Bozkurt Türk tarihinde cok eskilere dayanmaktadir.
Bu arada hangi paylasimimda ideolojik ekleme yapmisim bende merak ettim. Bu konuda benide bilgilendirirsen sevinirim.