eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 3 Tem 2012 #11 arz-ı hal dediki: ne varmış,gayet iyi gidiyor Genişletmek için tıklayın... Evet evet gayet başarılısınız dağıtmakta ZeyNoO dediki: Hadi bu da benden olsun Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatin kayar Genişletmek için tıklayın... Sen de tanımladın aşkı madem kapatabiliriz konuyu
arz-ı hal dediki: ne varmış,gayet iyi gidiyor Genişletmek için tıklayın... Evet evet gayet başarılısınız dağıtmakta ZeyNoO dediki: Hadi bu da benden olsun Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatin kayar Genişletmek için tıklayın... Sen de tanımladın aşkı madem kapatabiliriz konuyu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #12 eFSaNe_KaRTaL dediki: Bu konunun gidişatını hiç iyi görmüyorum Genişletmek için tıklayın... hangi konu hangi gidişat arz-ı hal dediki: muhahaheleyim valllaabugün yılanın üstüne oturdum Genişletmek için tıklayın... senden normal bişi beklemiyorum zaten
eFSaNe_KaRTaL dediki: Bu konunun gidişatını hiç iyi görmüyorum Genişletmek için tıklayın... hangi konu hangi gidişat arz-ı hal dediki: muhahaheleyim valllaabugün yılanın üstüne oturdum Genişletmek için tıklayın... senden normal bişi beklemiyorum zaten
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Tem 2012 #13 arz-ı hal dediki: zeynom senide kendimize benzettik iyi gidiyoruz Genişletmek için tıklayın... Ben tamamen konuya katkı olsun diye aşkla ilgili bilgiler paylaşıyorum Ask bir otomobil gibidir yedek parcalari surekli degisir
arz-ı hal dediki: zeynom senide kendimize benzettik iyi gidiyoruz Genişletmek için tıklayın... Ben tamamen konuya katkı olsun diye aşkla ilgili bilgiler paylaşıyorum Ask bir otomobil gibidir yedek parcalari surekli degisir
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #14 ZeyNoO dediki: Hadi bu da benden olsun Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatin kayar Genişletmek için tıklayın... ne ettin zeynom aşk meşşk hiç bişi bırakmadın yaa
ZeyNoO dediki: Hadi bu da benden olsun Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatin kayar Genişletmek için tıklayın... ne ettin zeynom aşk meşşk hiç bişi bırakmadın yaa
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #16 eFSaNe_KaRTaL dediki: Yılana birşey oldu mu arz Genişletmek için tıklayın... bende merak ettim bak şimdi
eFSaNe_KaRTaL dediki: Yılana birşey oldu mu arz Genişletmek için tıklayın... bende merak ettim bak şimdi
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 3 Tem 2012 #17 sitem* dediki: senden normal bişi beklemiyorum zaten Genişletmek için tıklayın... benim bir suçum yok,minderin altına gizlenmiş,ıyyyy az kalsın bayılıyordum Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza
sitem* dediki: senden normal bişi beklemiyorum zaten Genişletmek için tıklayın... benim bir suçum yok,minderin altına gizlenmiş,ıyyyy az kalsın bayılıyordum Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 3 Tem 2012 #18 eFSaNe_KaRTaL dediki: Yılana birşey oldu mu arz Genişletmek için tıklayın... yok yılan sağlamdı,ben fark edene kadar,kafeci abi gelip katletti onu
eFSaNe_KaRTaL dediki: Yılana birşey oldu mu arz Genişletmek için tıklayın... yok yılan sağlamdı,ben fark edene kadar,kafeci abi gelip katletti onu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Tem 2012 #19 sitem* dediki: ne ettin zeynom aşk meşşk hiç bişi bırakmadın yaa Genişletmek için tıklayın... Aşk nedir diye sordun bizde tanımlamaya çalışıyoruz
sitem* dediki: ne ettin zeynom aşk meşşk hiç bişi bırakmadın yaa Genişletmek için tıklayın... Aşk nedir diye sordun bizde tanımlamaya çalışıyoruz
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #20 Yolların ustasıyım gözlerinin hastasıyım