• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Nerdeyim ben ya :/

Diyalog uzayıp gitse miydi @Ladybird; Elbette karar sizin ancak vicdanen rahatım. Burada yeni veya eski üye veya yönetici üye gibi ayrımlar yok. Ama bir hata varsa da bazen "lütfen" demek gerekiyor. Başlangıçta karımadım ancak karşılıklı diyalog boyutuna gelince daha önceki tecrübelerim sonucun kötü olacağını göstermiş oldu bana. Böyle düşünmene doğrusu üzüldüm. Eğer objektif bir pencereden rahatsızlığın o kadar da yüzeysel bir neden olmadığını görürsün.

Merhaba, hoşgeldiniz Deja Vu Bey.
Kalıcı olmanız dileğiyle derken nbr kank yaaaa. meri herkese ulaşmış anasını satim kamu kamu diye bizi yedi yıllardır kesin siber suçlarla mücadele de çalışıyo. xd

bu arada gitmedim beyler, raadsız olan varsa yasaklı kullanıcılara eklesin!!!!!

Ladybird uğur böceği demek değil miydi yaa, kuş muş nerden çıktı..:) zaten de alışamadım pek bu nicke..
S.adını unutmuşum 2 gün düşündüm, öğrendiğime göre hanımı resmen boşamış İst. taşınmış yeni iş bulmuş çok hızlı yaşamışın bee.
Sahiden özledim ya la:uyz:
rastgele düştüm buraya sonra böyle mütevazi bi yerde tüm geyik milli takımının lokomotiflerini bi araya toplamak geldi aklıma; hatta Şeffafımsıyı bile haberdar ettim onun o kompleksli cümlelerine bile katlanmaya hazırdım, hatta ve hatta Konfüçyüs’ü dahi getircektim : )
Ama Muhammed burada muhabbet filan olmaz dedi gitti, dolayısıyla planım amaçsız kaldı dağılalım.

Yaa kafama takıldı ben de ilk sıralar bu kadar sıkıcı mıydım ki kanka? eğer öyleyse adını hatırlayıp hatırlamadığım sözümün değdiği tüm eskilerden gıyaplarında özür dilerim valla. :utangac:
Benim ingilizcem bukadar napayım :D bu uğur böceğinin erkeği yokmu neden ladybird müş.
Hiçbi ayrıntıyı da kaçırmamış şuna bak.Kimle yaptın kız dedikoumu :D
İzlenimlerime göre bizim geyik milli takımını kaldırmaz burası :D iki geyik yapmışsınız fırçayı yemişsiniz hemen asdfghjk :D
iki güne kalmaz herkes banlanır kanımca :D

Merhaba, hoşgeldiniz Deja Vu Bey.
Kalıcı olmanız dileğiyle derken nbr kank yaaaa. meri herkese ulaşmış anasını satim kamu kamu diye bizi yedi yıllardır kesin siber suçlarla mücadele de çalışıyo. xd

bu arada gitmedim beyler, raadsız olan varsa yasaklı kullanıcılara eklesin!!!!!
Bana daha yeni ulaştı ya oda izoya dejo diye üye olduydum ordan rastgelmiş yoksa bundan siberajan falan olmaz.Adımı unutmuş ya varmı böyle bişey :D

Bana daha yeni ulaştı ya oda izoya dejo diye üye olduydum ordan rastgelmiş yoksa bundan siberajan falan olmaz.Adımı unutmuş ya varmı böyle bişey :D
tivikten bulmuş beni, adımı soyadımı tipimi bile hatırlıyo canını yediğim. <3 <4 <5
tiviği de atıp kaçmış adam bi ifşa eder önce kendini.
büyük ayıp etmiş dicem ben de unuttum. xd

bu arada bi şey ayrı yazılıyo abi, imla kuralcı kültür patlamalı dil hakları avukatları görmeden düzelt bence. xd

Geri