KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Tem 2011 #32 ya burası bana tanıdık geliyor ama aklıma biyer gelmiyor
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Tem 2011 #33 nefes dediki: ne ettin sen yaa ulaşım deniz yoluyla yapılıyor diyor yaww=)))) Genişletmek için tıklayın... harf hatası yapmışım deniz degil demir yolu olacaktı nefes. ne yapım tam işte çıkacagım hemen yazı verdim aceleye geldi
nefes dediki: ne ettin sen yaa ulaşım deniz yoluyla yapılıyor diyor yaww=)))) Genişletmek için tıklayın... harf hatası yapmışım deniz degil demir yolu olacaktı nefes. ne yapım tam işte çıkacagım hemen yazı verdim aceleye geldi
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 14 Tem 2011 #34 caglayagmur dediki: harf hatası yapmışım deniz degil demir yolu olacaktı nefes. ne yapım tam işte çıkacagım hemen yazı verdim aceleye geldi Genişletmek için tıklayın... hmm ozaman cvpları değişik vereceğiz)
caglayagmur dediki: harf hatası yapmışım deniz degil demir yolu olacaktı nefes. ne yapım tam işte çıkacagım hemen yazı verdim aceleye geldi Genişletmek için tıklayın... hmm ozaman cvpları değişik vereceğiz)
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 14 Tem 2011 #36 =)) hee yaa 3. ipucunu bekliyoruz çağlacım