Nihat Altınkaya Survivordan ayrıldı mı?

Yok yaa Hasan kurnaz ne yapacağını nasıl oynayacağını çok iyi biliyor
Kendince planları var adamın
Begüm bile oynadı orada.. Almedaya karşı oynadı son hafta
Elenirsem dokunulmazlık sembollerimi sana vericem, finale kızlardan biri gitsin istiyorum dedi
Ama Hayimle yalnız kalınca sana vericem dedi.
Almedaya öyle demesinin tek nedeni, Almeda dokunulmazlık sembolünü ona verir diye umut etti
Hepsi bi plan içinde oradaki tek adam gibi adam bence Nihat'tı oda şuan ayrılmak üzere

Begümün konuşmalarını tam dinlememişsin zeyno..Ya sana ya hayime dedi iyi hatırlatırım..Hatta almeda anıl nihat varken konuştular aralarında almeda herkese begüm dediki ya sana ya hayime bırakıcam dediğini söyledi oradaki herkese..Begümün o adada 1 tane ne yalanını ne oynadığını bulabilirsiniz..Kız olarak kazanmasını istedi evet ama bir yanımda ona bırakma diyor diye söyledi hayime..

Tabiki favorileriniz olucak bu herkesin aynı kişiyi savunacağı anlamına gelmez..Özü sözü bir derken dönüpte adama bakmak lazım..Bende bunu dile getirdim sözünde durmadığını gösterdim hepsi bu..

Begümün konuşmalarını tam dinlememişsin zeyno..Ya sana ya hayime dedi iyi hatırlatırım..Hatta almeda anıl nihat varken konuştular aralarında almeda herkese begüm dediki ya sana ya hayime bırakıcam dediğini söyledi oradaki herkese..Begümün o adada 1 tane ne yalanını ne oynadığını bulabilirsiniz..Kız olarak kazanmasını istedi evet ama bir yanımda ona bırakma diyor diye söyledi hayime..

Almedaya bırakmayacağını kendiside iyi biliyordu. Almedaya bırakıcam dediği için, hayime de açıklama yaptı ve almedaya vericem dedim ama bırakmayabilirim sana bırakabilirim dedi.
Hasanın yaptığı duruma kendi düşecekti ama Almeda gidince göremedik.
Yarışmayı şimdiye kadar hiç kaçırmadım kmin ne oyunlar çevirdiğinin farkındayım ta en başından beri.

73 Günlük arkadaşı dururken daha dünkü almedaya bıraksa zaten gözden düşerdi söz vermedi ihtimalleri söyledi ve buda hasan gibi pazarlıklı adamın yaptığıyla kıyaslanamaz bile..Herkesin doğrusu favorisi kendine hak eden kazansın..Biz ne konuşsakta boş..

Geri