Nikon Coolpix L310

Çok güzel bir makineye benziyor, şu ana kadar hiç profesyonel bir fotoğraf makinesi kullanmadım ancak böyle bir aleti almayı isterim çünkü anılar en değerli şeylerden biri, onu da en güzel şekilde ölümsüzleştirmek gerektiğini düşünüyorum.Cep telefonları ya da basit dijital makinelerle çekilen fotoğrafların, o anın güzelliğini tam olarak yansıtamadığı fikrindeyim.

Son çektiklerim =)

cekimlerim6-jpg.94737

cekimlerim7-jpg.94738

Bu resimler çok güzel canım. İlkbaharı bu tomurcuklar yansıtıyor. Emeğine sağlık.

Çok güzel bir makineye benziyor, şu ana kadar hiç profesyonel bir fotoğraf makinesi kullanmadım ancak böyle bir aleti almayı isterim çünkü anılar en değerli şeylerden biri, onu da en güzel şekilde ölümsüzleştirmek gerektiğini düşünüyorum.Cep telefonları ya da basit dijital makinelerle çekilen fotoğrafların, o anın güzelliğini tam olarak yansıtamadığı fikrindeyim.

düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim =) anıları hatırlamak o anı tekrar yaşamak ve ölümsüzleştirmek için kesinlikle fotoğraflar gerekli ... makinayı kullanıyorum çokta seviyorum tavsiye ederim =)