KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ags 2014 #51 Teşekkürler @Ninova çok güzel olmuş ellerine sağlık..
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 3 Ags 2014 #52 Ellerine Sağlık, imzalar Harika olmuş @Ninova Avatarlar da güzel ama benim tarzım değil çocuk çok tatlı ama
Ellerine Sağlık, imzalar Harika olmuş @Ninova Avatarlar da güzel ama benim tarzım değil çocuk çok tatlı ama
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 3 Ags 2014 #53 JosTeR dediki: Ellerine Sağlık, imzalar Harika olmuş @Ninova Avatarlar da güzel ama benim tarzım değil çocuk çok tatlı ama Genişletmek için tıklayın... begenmene sevndm avatarlarda kalsn sende hatıra sonra yıne denerım olurmu
JosTeR dediki: Ellerine Sağlık, imzalar Harika olmuş @Ninova Avatarlar da güzel ama benim tarzım değil çocuk çok tatlı ama Genişletmek için tıklayın... begenmene sevndm avatarlarda kalsn sende hatıra sonra yıne denerım olurmu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Ags 2014 #59 @Ninova istek alıyor musun imza ve avatarların çok güzel. Çok beğeniyorum
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 4 Ags 2014 #60 @ZeyNoO aliyorum tatlim tesekkur ederim İstegini yaz hallederim ben