BeReNN Alyam? Özel üye 12 Hzr 2011 #11 en son hali yani bu çok güzel olmuş baya eski bi forummuş tarihe baktım şaşırdım ve hala güzel aktif
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Hzr 2011 #12 Evet epeyce eskiyiz 2006'dan bu güne değin varız. Bu süreçte 1000 lerce forum açıldı ve kapanak zorunda kaldı. Lisanslı ve yasal şekilde yola devam
Evet epeyce eskiyiz 2006'dan bu güne değin varız. Bu süreçte 1000 lerce forum açıldı ve kapanak zorunda kaldı. Lisanslı ve yasal şekilde yola devam
BeReNN Alyam? Özel üye 12 Hzr 2011 #13 çok güzel bi başarı keşke ilk yıllardan beri aranızda olabilseydim ama olsun yeni girdim aranıza ve çok güzel burası
çok güzel bi başarı keşke ilk yıllardan beri aranızda olabilseydim ama olsun yeni girdim aranıza ve çok güzel burası
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Hzr 2011 #14 Bende ilk kurulduğunda burada değildim Hatta forum kültürünü bile bilmezdim İyiki buradayım, Buradaki kalite ve seviye hiçbi yerde yok
Bende ilk kurulduğunda burada değildim Hatta forum kültürünü bile bilmezdim İyiki buradayım, Buradaki kalite ve seviye hiçbi yerde yok
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Hzr 2011 #15 ilk kuruluşundan beri burda olan şuan sadece yorumsuz sanırım..arasıra ugrayan eski dostlar dışında
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Hzr 2011 #16 Üyelik tarihlerine göre sıralanmış listeyeyi aşağıdaki listede görebilirsiniz. Bakın bakalım tanıdık birileri var mı ?
Üyelik tarihlerine göre sıralanmış listeyeyi aşağıdaki listede görebilirsiniz. Bakın bakalım tanıdık birileri var mı ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Hzr 2011 #17 Kendime baktım 2406 sayfa içinde 363. sayfadayım En eski değilim ama bende az eski sayılırım 2008 den bu yana 3 yıl oldu
Kendime baktım 2406 sayfa içinde 363. sayfadayım En eski değilim ama bende az eski sayılırım 2008 den bu yana 3 yıl oldu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Hzr 2011 #19 YoRuMSuZ dediki: Üye ID no: 10904 Genişletmek için tıklayın... Olsun o kadar canım 72.228 üye içinde çok mu
YoRuMSuZ dediki: Üye ID no: 10904 Genişletmek için tıklayın... Olsun o kadar canım 72.228 üye içinde çok mu
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 13 Hzr 2011 #20 Eski isimleri hatırlamak güzel. Çok eski olmamakla beraber yeni de değilim. Tam da olması gereken yerdeyim =KK
Eski isimleri hatırlamak güzel. Çok eski olmamakla beraber yeni de değilim. Tam da olması gereken yerdeyim =KK