bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 21 Ekm 2017 #51 tek kanallı dönemlerde ne sinir olurduk şu programa
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ksm 2020 #53 waybeee eskilere gittim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Ksm 2020 #54 Akşam 6 da tv açılır 12 de kapanırdı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ksm 2020 #55 KaderKatibi dediki: Akşam 6 da tv açılır 12 de kapanırdı Genişletmek için tıklayın... Benim cocuklugumda tv de yoktu bile sadece eski Grundig öyle radyo vardi
KaderKatibi dediki: Akşam 6 da tv açılır 12 de kapanırdı Genişletmek için tıklayın... Benim cocuklugumda tv de yoktu bile sadece eski Grundig öyle radyo vardi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Ksm 2020 #56 yesim434 dediki: Benim cocuklugumda tv de yoktu bile sadece eski Grundig öyle radyo vardi Genişletmek için tıklayın... Mahallede bir evde olurdu tv izlemek için evin yolunu aşındırırlardı. Küçüktüm hatta korktuğum şişman ilginç görüntülü dizi vardı?. Siyah beyaz tv ler.
yesim434 dediki: Benim cocuklugumda tv de yoktu bile sadece eski Grundig öyle radyo vardi Genişletmek için tıklayın... Mahallede bir evde olurdu tv izlemek için evin yolunu aşındırırlardı. Küçüktüm hatta korktuğum şişman ilginç görüntülü dizi vardı?. Siyah beyaz tv ler.