Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Hayırdır Estelya Apar Topar Nolduki Böyle bir karar aldın. Öyle Şaşırttınki beni yanlışlıkla alıntı ile cevap vereceğime Teşekkür Butonunu Tıklamışım.Herkesten Özür Dilerim.
Hayırdır Estelya Apar Topar Nolduki Böyle bir karar aldın. Öyle Şaşırttınki beni yanlışlıkla alıntı ile cevap vereceğime Teşekkür Butonunu Tıklamışım.Herkesten Özür Dilerim.
(2)
(1)
(0)
Vakit geldi
Öncelikle Naz'a tsk ederim beni zorla bu foruma üye ettigi için, çok güzel vakit gecirdim burda..
Ondan sonra Yorumsuz sana tsk ederim çok gicik abilik yaptin bana (çok iyi bi abisin)
Ahbeabi gercek bi dostsun beni çok güldürdün bunun için çok tsk ederim (adam gibi bi adamsin)
Sherry fazlada tanimiyorum seni ama bana karsi çok iyiydin , sanada tskler.
Ela fazla dilenme yukardaki moderatörlerden iste onlar harclik verirler, nede olsa sahte YTL
Gider ayak tanistigim son kisi merakettim az bi zaman içinde çok sey paylastim seninle, tsk ederim beni dinledigin için...
Belki size sacma gelir benim bu yazdiklarim ama bana hepimiz burda bi aile gibiyiz dediginiz için içimden gecenleri yazmak istedidim (istemeyen okumaz be kardesim sizi zorlayanmi var )
Hosca kalin hersey için tskler...