• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Önce herkese merhaba sonrada herkese.....

Hayırdır Estelya Apar Topar Nolduki Böyle bir karar aldın. Öyle Şaşırttınki beni yanlışlıkla alıntı ile cevap vereceğime Teşekkür Butonunu Tıklamışım.Herkesten Özür Dilerim.

Valla Özcan dinlemene bi sözümüz yokda bi anda aklına gelirmi bırakıp gitmek umarım kötü bi gıcıklık oyunudur.Sil o geri sayımıda aramıza dön.

(2)
(1)
(0)

Vakit geldi :P
Öncelikle Naz'a tsk ederim beni zorla bu foruma üye ettigi için, çok güzel vakit gecirdim burda..
Ondan sonra Yorumsuz sana tsk ederim çok gicik abilik yaptin bana :P (çok iyi bi abisin)
Ahbeabi gercek bi dostsun beni çok güldürdün bunun için çok tsk ederim (adam gibi bi adamsin)
Sherry fazlada tanimiyorum seni ama bana karsi çok iyiydin , sanada tskler. :)
Ela fazla dilenme yukardaki moderatörlerden iste onlar harclik verirler, nede olsa sahte YTL :P
Gider ayak tanistigim son kisi
merakettim az bi zaman içinde çok sey paylastim seninle, tsk ederim beni dinledigin için...
Belki size sacma gelir benim bu yazdiklarim ama bana hepimiz burda bi aile gibiyiz dediginiz için içimden gecenleri yazmak istedidim (istemeyen okumaz be kardesim sizi zorlayanmi var ) :P:P
Hosca kalin hersey için tskler...

Zaten burası bir aile Estelya. Herzaman aramızda yerin var. Bilirsin ne kadar uzaklara gitsekte yuvadan kopamayız. :)

İşlerini hallet ve yine dön aramıza. Tüm güzellikler seninle olsun.

Geri