• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Orucun Başa Vurması..

zaman gelecek anlamam ben ..madem erkek ve kadın eşit gelsin istesin begenirsem varırım :D :D

bir 30 yıl daha beklersin artık :D

Hee madem eşitiz o zaman çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik, yemek yapma.... (Daha çoğaltılabilir) gibi konulara da bir el atarsın artık :D
Öff bak yine evlilik deyince içim karardı :D:D Gece gece güzel şeylerden bahsedelim :D
bu yazdıklarından sonra çoktan istediğine pişman olmuştur hocam :D

zaman gelecek anlamam ben ..madem erkek ve kadın eşit gelsin istesin begenirsem varırım :D :D

Sen bu söylediğine inanıyor musun :D Asırlar geçsede kadın kadındır ve hiçbir zaman değişmezler :D
Kadınların erkekleri istemeye gitmesi; Kadınların, kadın erkek eşit demesi gibi birşey :D
Anlaşılan evde kaldın :D:D:D

Sen bu söylediğine inanıyor musun :D Asırlar geçsede kadın kadındır ve hiçbir zaman değişmezler :D
Kadınların erkekleri istemeye gitmesi; Kadınların, kadın erkek eşit demesi gibi birşey :D
Anlaşılan evde kaldın :D:D:D

Her kör satıcının her bir kör alıcısı vardır :D Kızdırmayın beni dizerim kapıya talipleri size de resmini çeker atarım :D :D

Geri