• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Kaynak ikonu

Oto Servis Programı 1.0

proğram çok güzel çok kullanışlı ellerine sağlık fakat proğramda Müşteri takip sekmesinde yapılan işlemleri girdiğimizde alttaki linkte gördüğümüz hatayı veriyor fakat kaydetmeye devam ediyor. Birde proğramın çoklu kullanıcı olması mümkün mü? yani verileri aynı anda iki ayrı bilgisayardan girilmesi gibi. veya başka bir bilgisayardan da bilgilerin görülmesi de olabilir. Teşekkürler

Hocam hafta sonu bakabilirim bu hatanın nedenine. Sanırım alanlardan birine sayı olan kaydın girilmesi veya otomatik tamamlanması gerekiyor ki bir hata buna engel oluyor.

Maalesef bilgisayarımı dün akşam resetlediğim için bomboş ve test etmeden birşey söyleyemiyorum.

Hocam programın çoklu kullanıcı versiyonunu çıkarmayı düşünmüyorum. Ücretsiz bir program zaten, bireysel kullanım için hazırlandı, ticari sınıftaki programlara ancak ekliyorum bu özelliği.

Haklısınız hocam hala Delphi'yi kurmak için vakit bulamadığımı söylemeliyim dolayısıyla sorun devam ediyor ancak siz kayıt girmeye devam edebilirsiniz. Veritabanı yapısını değiştirmeden sorunun çözümünü sağlicam.

işallah sabırsızlıkla bekliyoruz. Birde proğrama ek olarak excell sayfasına döküm alabileceğimiz bir eklenti mümkünmü?

hocam sen bakana kadar ben problemin nerden kaynaklandığını buldum. Yapılan işlem bölümünden tutar haznesini boş bıraktığım için o hatayı veriyormuş.
Sen en azından excell e tüm yapılanların dökümünü alabileceğimiz bölüm eklersen sevinirim.

Teşekkürler hocam. Gerçekten hiç bakmadığım bir program olduğu için unuttum, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için ipucu olur ama hatırladığım kadarıyla o alanları otomatik olarak 0 ile tamamlaması lazımdı. Demek ki alanlardan birini unutmuşum. Excele aktarım olayına bakarız şu programı bir kuralım :)

Geri