JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser .
Sohbetinizi bölüyorum ama hani diyorum konu dağılmasaydı iyiydi
Bir araştırmaya göre Ramazan'da oruç tutan insanlar 7 saniyede bir acıktığını düşünüyormuş. Ben hayatımda böyle saçma bir şey lahmacun
Geçen gün sevgilim aradı .
Sen Beşiktaş tan başka birşey düşünmez misin ? Dedi .
-Beşiktaş tan sonra ne dedin ? Dedim
Ayrıyız şuan
Neyse ki benim için yanıp tutuşan bir bilgisayarım ve üstüme titreyen bir telefonum var .
yiğit buluta özenen gençler görüyorum .
Yapmayın dilinize yazık . Olamazsınız başdanışman falan .
taktiğiniz her türlü işe yarar ama ilk vazgeçilen de siz olursunuz . İyi bir şey değil bu dalkavukluk .
Bir de b.kunu çıkaranlar var onlara ne desem boş zaten . Tribe giriyorum gördükçe .
En sonun da kesicem kedimi o olacak .
Lütfen Bilinçlenin Lütfen .
Odamın dağınıklığı aslında kafamın karışıklığını yansıtıyor ama annem bilinç altımın verdiği bu mesajı anlamıyor.
Bugün metroda güzeller güzeli bir kızla tanıştım, durakta inince arkamdan ağladı. Tek sorun 8 aylık olmasıydı
Ah şu mesafeler...Mesafelerden nefret ediyorum... Çekilecek çile değil... Odam mutfağa çok uzak...:S
Bugün metroda güzeller güzeli bir kızla tanıştım, durakta inince arkamdan ağladı. Tek sorun 8 aylık olmasıydı [/QUO
bebek o bee