+ Sigarayı bıraktığımızdan itibaren iki saat sonra ciğerlerimiz temizlenmeye başlıyomuş.. 3 yıl sonra iyileşiyomuş.. 8 yıl sonra mis gibi tertemiz oluyomuş.. 12 yıl sonra çok sevimli bir şekilde gülümsüyomuş.. 20 yıl sonra hey naber diyomuş, içerden g.tmüzü öpüyomuş..
- Al lan al yak, kafayı yedin
+ Sigarayı bıraktığımızdan itibaren iki saat sonra ciğerlerimiz temizlenmeye başlıyomuş.. 3 yıl sonra iyileşiyomuş.. 8 yıl sonra mis gibi tertemiz oluyomuş.. 12 yıl sonra çok sevimli bir şekilde gülümsüyomuş.. 20 yıl sonra hey naber diyomuş, içerden g.tmüzü öpüyomuş..
Bende mi sorun var lan..
Adam kızını baş danışmanı yapmış..52.000 TL maaş veriyomuş...
52.000 TL...!!
800 lira ile ev geçindirmeye çalışan insanlar var lan ülkede..şerefsizler..
Asgari ücrete 30 lira zammı çok gören zihniyet buna ses çıkarmıyor..
Benim vergimi emeğimi ne iş yaptığı belli olmayan 3 saat mi 5 saat mi çalışan birine vereceksin..Sonrada benden oy isteyeceksin..Alırsın..
Biz sana sen gençliğine doyamadın..Ölümü herkes tadacak ama çok zamansız oldu bu bee..Hala inanamıyorum..
Daha yeni başlamıştı oysa hayatın..En azından sıkıntıların bitiyordu yavaş yavaş..
Unutmam seni..Unutamam..
Dün gece bir arkadaş sitede en son ne zaman ağladın diye sormuştu..Çok oldu demiştim..
Oysa bu güne ağlayarak başladım..
Mekanın Cennet olsun kardeşim..