Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Ags 2011 #11 o rekorlar neydi öyle ulaşmak mümkünmü jerikoda güzel oynamış bir ara oynayayım belki ilk rekor bende olurda az sevinirim
o rekorlar neydi öyle ulaşmak mümkünmü jerikoda güzel oynamış bir ara oynayayım belki ilk rekor bende olurda az sevinirim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ags 2011 #13 Yalnız bi sorun var sadece bende mi bilmiyorum. Yön tuşlarını kullanamıyorum oyunlarda. Hareket edemediğim içinde yanıyorum. Yön tuşlarım normal olarak çalışıyor sorun yok Ama oyunda çalışmıyor?
Yalnız bi sorun var sadece bende mi bilmiyorum. Yön tuşlarını kullanamıyorum oyunlarda. Hareket edemediğim içinde yanıyorum. Yön tuşlarım normal olarak çalışıyor sorun yok Ama oyunda çalışmıyor?
BeReNN Alyam? Özel üye 7 Ags 2011 #14 Bende çalışıyo bi kaç oyun oynadım sorun yoktu ama hangi oyunda sorun yaşadın
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 7 Ags 2011 #16 Arkadaşlar beceremediğiniz noktalarda yapamıyorum deyin kabullenin.Bahane aramayın lütfen
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ags 2011 #18 Rastladığım bazı oyunlarda vardı bir türlü gerekli tuşları bulamamıştım Unuttum ama onu şimdi YesüLL'cüm yapamamak değilde hareket edememek benim derdim
Rastladığım bazı oyunlarda vardı bir türlü gerekli tuşları bulamamıştım Unuttum ama onu şimdi YesüLL'cüm yapamamak değilde hareket edememek benim derdim