Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
vasiyetimi ahanda buraya yazıyorum.
tüm lerim benden sonra kızılcığıma kalsın.
bi de beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar.
bi de şu öküzü hakkaten kessin biri
asahdsads
daha ölüyom demedim ki niye böyle dedin nan yoksa ölçem mi?
hediyelerimi vermem onları mezarımın köşesinden delik açıp cenaze töreninden sonra at bana hediyelerle gömmez şimdi kılpaçino hoca
sıkılırım kızım ben cehennemde arada o delikten mektup da at bana
bi de türk kadının gelişen fantezilerinden haberdar et okurum arada gülerim
şimdilik bu kadar
arkası belki yağrın belki yağrından da yakın
kızım ben senin büyüğününüm ben senden önce ölücem bu aralar pek bi niyetlendim garanti senden önce ölürüm beni kış kıyamette karsa götürün dört metre karın buz kestiği topraklara gömün imam bile gelemem diye naz etsin sen oku duamı
( Yalaan ) kızım bana kadar yer var orda sıkış tıkış ne öle ben deli yatarım bi kerem sığışamayız :hıh: git baska mezar bul yane derler ya boş mezar bulsa girecek sen dolusunada talip yok sen cezalısın sen kurumus otları toplayıp her gün tan ağırırken mavi gül bırakacaksın gerçek mavi gül istiorum öle beyaz gülü boyayıp kakalama bana anlarım gece hortlağın olurum böööö derim söleem