KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Eyl 2008 #21 artıık sorun kalmadı mod olmak istemiyormuş..dağcı Upvote 0 Downvote
dağcı Üstat 15 Eyl 2008 #22 kelebek dediki: İyi tarafından yaklaş dağcı civcivlikten iyidir Genişletmek için tıklayın... bak bu şekilde hiç düşünmemmiştim ya yok be ya ben sade üye olmak istiyom allaseniz söleyin kaç kuruş lazım kurtarın beni Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: İyi tarafından yaklaş dağcı civcivlikten iyidir Genişletmek için tıklayın... bak bu şekilde hiç düşünmemmiştim ya yok be ya ben sade üye olmak istiyom allaseniz söleyin kaç kuruş lazım kurtarın beni
dağcı Üstat 15 Eyl 2008 #23 -KıRMıZı- dediki: artıık sorun kalmadı mod olmak istemiyormuş..dağcı Genişletmek için tıklayın... istemeyon istemeyon siz acemiliği kaldırınn yeter Upvote 0 Downvote
-KıRMıZı- dediki: artıık sorun kalmadı mod olmak istemiyormuş..dağcı Genişletmek için tıklayın... istemeyon istemeyon siz acemiliği kaldırınn yeter
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Eyl 2008 #24 dağcı dediki: istemeyon istemeyon siz acemiliği kaldırınn yeter Genişletmek için tıklayın... biraz çalışman lazım mesaj sayınla alakalı birşey Upvote 0 Downvote
dağcı dediki: istemeyon istemeyon siz acemiliği kaldırınn yeter Genişletmek için tıklayın... biraz çalışman lazım mesaj sayınla alakalı birşey
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Eyl 2008 #25 dağcı dediki: bak bu şekilde hiç düşünmemmiştim ya yok be ya ben sade üye olmak istiyom allaseniz söleyin kaç kuruş lazım kurtarın beni Genişletmek için tıklayın... işin şakası bir tarafa ile üye rütbesi satın alabiliyorsunuz Değiştirebilirsiniz lazım ama az buçuk paranızın olması lazım Upvote 0 Downvote
dağcı dediki: bak bu şekilde hiç düşünmemmiştim ya yok be ya ben sade üye olmak istiyom allaseniz söleyin kaç kuruş lazım kurtarın beni Genişletmek için tıklayın... işin şakası bir tarafa ile üye rütbesi satın alabiliyorsunuz Değiştirebilirsiniz lazım ama az buçuk paranızın olması lazım
dağcı Üstat 15 Eyl 2008 #26 kelebek dediki: işin şakası bir tarafa ile üye rütbesi satın alabiliyorsunuz Değiştirebilirsiniz lazım ama az buçuk paranızın olması lazım Genişletmek için tıklayın... yok be ben bu acemiliği sevdim güzelmiş şimdi bu darlıkda para harcamanın bi anlamı yok yaw kırmızı çalış çalış nereye kadar yoruldum yaw ama bakcem çaresine Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: işin şakası bir tarafa ile üye rütbesi satın alabiliyorsunuz Değiştirebilirsiniz lazım ama az buçuk paranızın olması lazım Genişletmek için tıklayın... yok be ben bu acemiliği sevdim güzelmiş şimdi bu darlıkda para harcamanın bi anlamı yok yaw kırmızı çalış çalış nereye kadar yoruldum yaw ama bakcem çaresine
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Eyl 2008 #27 dağcı dediki: yaw kırmızı çalış çalış nereye kadar yoruldum yaw ama bakcem çaresine Genişletmek için tıklayın... bak ben usanmadan çalışıyorum...adminliğe gözü diktim..ama çaktırmıyorum...saman altından su yürütüyorum... Upvote 0 Downvote
dağcı dediki: yaw kırmızı çalış çalış nereye kadar yoruldum yaw ama bakcem çaresine Genişletmek için tıklayın... bak ben usanmadan çalışıyorum...adminliğe gözü diktim..ama çaktırmıyorum...saman altından su yürütüyorum...
dağcı Üstat 15 Eyl 2008 #28 sus sus kimseye söleme bende öle yapıyom aramızda kalsın ha Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Eyl 2008 #30 dağcı dediki: heyttttttttttttttttt be çırak da oldum tutmayın beni Genişletmek için tıklayın... Abi daha kırk fırın ekmek yemen lazım Ben ne vadeler atlattım sonunda özel üyeliği hakettim ama Ben üye olalıda daha bi ay oluyor zati Upvote 0 Downvote
dağcı dediki: heyttttttttttttttttt be çırak da oldum tutmayın beni Genişletmek için tıklayın... Abi daha kırk fırın ekmek yemen lazım Ben ne vadeler atlattım sonunda özel üyeliği hakettim ama Ben üye olalıda daha bi ay oluyor zati