RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Ock 2012 #131 benim için fark etmez ama diyorsan ki abi yok illa özel üyelere 500 kapasite vereceğiz boynumuz kıldan ince tamam der otururuz=)))
benim için fark etmez ama diyorsan ki abi yok illa özel üyelere 500 kapasite vereceğiz boynumuz kıldan ince tamam der otururuz=)))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ock 2012 #132 İyi günümdeyim... Son durum özel mesaj kapasiteleri: Üye GrubuÖzel mesaj kapasitesiAyın konuğu:500S.Mod:450Mod:400Özel üye:350Vip:250Üye:100 Sanırım yeterli olur
İyi günümdeyim... Son durum özel mesaj kapasiteleri: Üye GrubuÖzel mesaj kapasitesiAyın konuğu:500S.Mod:450Mod:400Özel üye:350Vip:250Üye:100 Sanırım yeterli olur
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Ock 2012 #133 YoRuMSuZ dediki: İyi günümdeyim... Son durum özel mesaj kapasiteleri: Üye GrubuÖzel mesaj kapasitesiAyın konuğu:500S.Mod:450Mod:400Özel üye:350Vip:250Üye:100 Sanırım yeterli olur Genişletmek için tıklayın... sanırım ben biraz istisna olmuşum
YoRuMSuZ dediki: İyi günümdeyim... Son durum özel mesaj kapasiteleri: Üye GrubuÖzel mesaj kapasitesiAyın konuğu:500S.Mod:450Mod:400Özel üye:350Vip:250Üye:100 Sanırım yeterli olur Genişletmek için tıklayın... sanırım ben biraz istisna olmuşum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ock 2012 #136 neden ayın üyesinin daha fazla..bana yetmiyor 750 mesaj istiyorum..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 31 Ock 2012 #137 ne yapacam mesajı önerim şudur mesaj kutucuğunda bir seçenek olsun dileyen üyelere tek okumalık mesaj gelsin . yani mesaj geldimi okudum silindi .ben bundan istiyorum böyle kullananların haklarıda bol mesaj kutusu isteyenlere aktarılsın.
ne yapacam mesajı önerim şudur mesaj kutucuğunda bir seçenek olsun dileyen üyelere tek okumalık mesaj gelsin . yani mesaj geldimi okudum silindi .ben bundan istiyorum böyle kullananların haklarıda bol mesaj kutusu isteyenlere aktarılsın.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ock 2012 #138 -araz- dediki: sanırım ben biraz istisna olmuşum Genişletmek için tıklayın... Evet biraz öyle oldu, ayın üyesi olduktan sonra bir özellik olsun demi KıRMıZı dediki: neden ayın üyesinin daha fazla..bana yetmiyor 750 mesaj istiyorum.. Genişletmek için tıklayın... Ayın üyeliği geçici bir durum kırmızı. Sadece 1 ay süreyle geçerli. Ama diğerlerinin mesaj hakkı sürekli baki
-araz- dediki: sanırım ben biraz istisna olmuşum Genişletmek için tıklayın... Evet biraz öyle oldu, ayın üyesi olduktan sonra bir özellik olsun demi KıRMıZı dediki: neden ayın üyesinin daha fazla..bana yetmiyor 750 mesaj istiyorum.. Genişletmek için tıklayın... Ayın üyeliği geçici bir durum kırmızı. Sadece 1 ay süreyle geçerli. Ama diğerlerinin mesaj hakkı sürekli baki
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ock 2012 #139 ya durmadan doluyo mesaj kutumm yetmiyor bana...