İki nokta Üstat 17 Hzr 2013 #1 Kendinizde yada karşı cins de kokusu hoşunuza giden parfümlerin isimlerini paylaşırsanız sevinirim.. Hem ben gibi kararsızlara da yardımcı olur..
Kendinizde yada karşı cins de kokusu hoşunuza giden parfümlerin isimlerini paylaşırsanız sevinirim.. Hem ben gibi kararsızlara da yardımcı olur..
Kaldırım Lehçesi Yeraltı Edebiyatı 17 Hzr 2013 #2 "Calvin Klein" ve "Dune Pour Homme" kullanan varya, uf. diyorum arkadaş. Ten ile uyumu da önemli tabi parfümünde yani bunlar varya. Neyse. Kokusu burnuma geldi Upvote 0 Downvote
"Calvin Klein" ve "Dune Pour Homme" kullanan varya, uf. diyorum arkadaş. Ten ile uyumu da önemli tabi parfümünde yani bunlar varya. Neyse. Kokusu burnuma geldi
İki nokta Üstat 17 Hzr 2013 #4 Kaldırım Lehçesi dediki: "Calvin Klein" ve "Dune Pour Homme" kullanan varya, uf. diyorum arkadaş. Ten ile uyumu da önemli tabi parfümünde yani bunlar varya. Neyse. Kokusu burnuma geldi Genişletmek için tıklayın... Akşama muhakkak bakmam lazım o zaman.. Upvote 0 Downvote
Kaldırım Lehçesi dediki: "Calvin Klein" ve "Dune Pour Homme" kullanan varya, uf. diyorum arkadaş. Ten ile uyumu da önemli tabi parfümünde yani bunlar varya. Neyse. Kokusu burnuma geldi Genişletmek için tıklayın... Akşama muhakkak bakmam lazım o zaman..
İki nokta Üstat 17 Hzr 2013 #5 LeyL-i Matem dediki: Avon - For Away Genişletmek için tıklayın... For away biraz ağır bir koku kış için sanırım eski kız arkadaşım avoncuydu oradan biliyorum..Ama wish love ve blanca güzel severim o kokuyu bayanda.. Upvote 0 Downvote
LeyL-i Matem dediki: Avon - For Away Genişletmek için tıklayın... For away biraz ağır bir koku kış için sanırım eski kız arkadaşım avoncuydu oradan biliyorum..Ama wish love ve blanca güzel severim o kokuyu bayanda..
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Hzr 2013 #6 Açık parfüm olarak D&P ile Bargello'nun kokuları güzel oluyor. Kesinlikle. Bargello K112 harika bir koku. Upvote 0 Downvote
Açık parfüm olarak D&P ile Bargello'nun kokuları güzel oluyor. Kesinlikle. Bargello K112 harika bir koku.
Kaldırım Lehçesi Yeraltı Edebiyatı 17 Hzr 2013 #7 İki nokta dediki: Akşama muhakkak bakmam lazım o zaman.. Genişletmek için tıklayın... Uf. Kesinlikle bak. Harikalar ikiside =))) Tabi hangi kokuları sevdiğin de önemli. Odunsu mu baharat mi cicek mi meyveli mi =) Upvote 0 Downvote
İki nokta dediki: Akşama muhakkak bakmam lazım o zaman.. Genişletmek için tıklayın... Uf. Kesinlikle bak. Harikalar ikiside =))) Tabi hangi kokuları sevdiğin de önemli. Odunsu mu baharat mi cicek mi meyveli mi =)
İki nokta Üstat 17 Hzr 2013 #8 LeyL-i Matem dediki: Açık parfüm olarak D&P ile Bargello'nun kokuları güzel oluyor. Kesinlikle. Bargello K112 harika bir koku. Genişletmek için tıklayın... Bayan parfümü mü o..? Upvote 0 Downvote
LeyL-i Matem dediki: Açık parfüm olarak D&P ile Bargello'nun kokuları güzel oluyor. Kesinlikle. Bargello K112 harika bir koku. Genişletmek için tıklayın... Bayan parfümü mü o..?
İki nokta Üstat 17 Hzr 2013 #9 Kaldırım Lehçesi dediki: Uf. Kesinlikle bak. Harikalar ikiside =))) Tabi hangi kokuları sevdiğin de önemli. Odunsu mu baharat mi cicek mi meyveli mi =) Genişletmek için tıklayın... Benim eski parfümüm perceive uzun zaman kullandım ve odunsu kokular seviyorum ben bu nasıl bir koku.. Upvote 0 Downvote
Kaldırım Lehçesi dediki: Uf. Kesinlikle bak. Harikalar ikiside =))) Tabi hangi kokuları sevdiğin de önemli. Odunsu mu baharat mi cicek mi meyveli mi =) Genişletmek için tıklayın... Benim eski parfümüm perceive uzun zaman kullandım ve odunsu kokular seviyorum ben bu nasıl bir koku..
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Hzr 2013 #10 İki nokta dediki: Bayan parfümü mü o..? Genişletmek için tıklayın... Evet. Upvote 0 Downvote