İki nokta Üstat 17 Hzr 2013 #1 Kendinizde yada karşı cins de kokusu hoşunuza giden parfümlerin isimlerini paylaşırsanız sevinirim.. Hem ben gibi kararsızlara da yardımcı olur..
Kendinizde yada karşı cins de kokusu hoşunuza giden parfümlerin isimlerini paylaşırsanız sevinirim.. Hem ben gibi kararsızlara da yardımcı olur..
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Hzr 2013 #11 Abim yıllardır bunu kullanıyor. Tavsiyemdir. Bir tane daha vardı ama onu götürmüş yanında üzgünüm. ; Upvote 0 Downvote
İki nokta Üstat 17 Hzr 2013 #13 Aslında sizin erkekte beğendiniz koku önemli olan o yüzden hepsini not alıp deneyeceğim..Açık parfümde evet açık ara D&P kaliteli esansları var diğerlerinki hemen uçuyor kalıcı değil.. Upvote 0 Downvote
Aslında sizin erkekte beğendiniz koku önemli olan o yüzden hepsini not alıp deneyeceğim..Açık parfümde evet açık ara D&P kaliteli esansları var diğerlerinki hemen uçuyor kalıcı değil..
Kaldırım Lehçesi Yeraltı Edebiyatı 17 Hzr 2013 #14 İki nokta dediki: Benim eski parfümüm perceive uzun zaman kullandım ve odunsu kokular seviyorum ben bu nasıl bir koku.. Genişletmek için tıklayın... O halde sen Dune Pour Homme- christian dior kullanmalısın daha doğrusu koklamalısın ki gerçekten beğenirsin bak benden söylemeli Avondan da "Fullspeed" diye bir parfümü var, o da güzel kokuyor. Ama favorim Dune Upvote 0 Downvote
İki nokta dediki: Benim eski parfümüm perceive uzun zaman kullandım ve odunsu kokular seviyorum ben bu nasıl bir koku.. Genişletmek için tıklayın... O halde sen Dune Pour Homme- christian dior kullanmalısın daha doğrusu koklamalısın ki gerçekten beğenirsin bak benden söylemeli Avondan da "Fullspeed" diye bir parfümü var, o da güzel kokuyor. Ama favorim Dune