CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 11 Ekm 2021 #1 Bugünkü deyimimizin harf dizilimi şu şekilde; □□□□□ □□□□□□□□ Başarılar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Ekm 2021 #2 S harfi alayım Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Ekm 2021 #3 K lütfen Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Ekm 2021 #5 istemeye devam N harfi diyorum ) Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 12 Ekm 2021 #8 Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar tek tek saat 15.00 da cevaplayacağım zor şartlarda yazıyorum Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ekm 2021 #9 ozaman birtanede ş lütfen ) Upvote 0 Downvote
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Ekm 2021 #10 CANISIKILANADAM dediki: Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar tek tek saat 15.00 da cevaplayacağım zor şartlarda yazıyorum Genişletmek için tıklayın... Abisi sen neredesin su an savaş alanında misin çatışmanın ortasında kaç gazeteci daha var bağlantımı kesiliyor neden çekiş yokmu hiç yardim birlikleri nerde nasıl zor sartlar ?? bombalar yaralılar her taraf dağinikmi ?? yardıma ihtiyacın var mi ?? Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar tek tek saat 15.00 da cevaplayacağım zor şartlarda yazıyorum Genişletmek için tıklayın... Abisi sen neredesin su an savaş alanında misin çatışmanın ortasında kaç gazeteci daha var bağlantımı kesiliyor neden çekiş yokmu hiç yardim birlikleri nerde nasıl zor sartlar ?? bombalar yaralılar her taraf dağinikmi ?? yardıma ihtiyacın var mi ??