CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 11 Ekm 2021 #1 Bugünkü deyimimizin harf dizilimi şu şekilde; □□□□□ □□□□□□□□ Başarılar
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 12 Ekm 2021 #21 yilmaz27 dediki: bunun deyim oldugundan eminmisin =??? Genişletmek için tıklayın... Evet evet Kaynak: CerezForum Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: bunun deyim oldugundan eminmisin =??? Genişletmek için tıklayın... Evet evet Kaynak: CerezForum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ekm 2021 #22 Palas pandıras ))) sanki ve anlamida ( Acele olarak, hazırlanmaya zaman bulamadan. “Palas pandıras evden çıkmak zorunda kaldık.” Upvote 2 Downvote
Palas pandıras ))) sanki ve anlamida ( Acele olarak, hazırlanmaya zaman bulamadan. “Palas pandıras evden çıkmak zorunda kaldık.”
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Ekm 2021 #23 T harfi alalim Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ekm 2021 #24 yilmaz27 dediki: T harfi alalim Genişletmek için tıklayın... komsum gec kaldin bu deyim konusma sekli diyeyim köy yerlerinde cok kullaniliyor ) Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: T harfi alalim Genişletmek için tıklayın... komsum gec kaldin bu deyim konusma sekli diyeyim köy yerlerinde cok kullaniliyor )
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 12 Ekm 2021 #25 yesim434 dediki: Palas pandıras ))) sanki Genişletmek için tıklayın... Tebrik ederim @yesim434 yilmaz27 dediki: T harfi alalim Genişletmek için tıklayın... Gerek kalmadı Kaynak: P - Harfi İle Başlayan Deyimler Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Palas pandıras ))) sanki Genişletmek için tıklayın... Tebrik ederim @yesim434 yilmaz27 dediki: T harfi alalim Genişletmek için tıklayın... Gerek kalmadı Kaynak: P - Harfi İle Başlayan Deyimler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ekm 2021 #26 CANISIKILANADAM dediki: Tebrik ederim @yesim434 Gerek kalmadı Kaynak: P - Harfi İle Başlayan Deyimler Genişletmek için tıklayın... Bu deyimler antika antika hep YoRuMSuZ un basin nin altindan cikiyor ))CANISIKILANADAM bizi cerez forum ailesi olarak ugrastirmaya bayiliyor ve muhtesem ikili diyorum ) Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Tebrik ederim @yesim434 Gerek kalmadı Kaynak: P - Harfi İle Başlayan Deyimler Genişletmek için tıklayın... Bu deyimler antika antika hep YoRuMSuZ un basin nin altindan cikiyor ))CANISIKILANADAM bizi cerez forum ailesi olarak ugrastirmaya bayiliyor ve muhtesem ikili diyorum )
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Ekm 2021 #27 P□□□s p□nd□r□s Papas Pandoros Upvote 0 Downvote
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Ekm 2021 #28 CANISIKILANADAM dediki: Tebrik ederim @yesim434 Gerek kalmadı Kaynak: P - Harfi İle Başlayan Deyimler Genişletmek için tıklayın... ne anlama geliyor bu deyim cözemedim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Tebrik ederim @yesim434 Gerek kalmadı Kaynak: P - Harfi İle Başlayan Deyimler Genişletmek için tıklayın... ne anlama geliyor bu deyim cözemedim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ekm 2021 #29 ilk benim aklimada papaz gelmisti vallahi sonra S olunca )) geri yazmadimdi Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ekm 2021 #30 yilmaz27 dediki: ne anlama geliyor bu deyim cözemedim Genişletmek için tıklayın... Palas pandıras ve anlamida ( Acele olarak, hazırlanmaya zaman bulamadan. “Palas pandıras evden çıkmak zorunda kaldık.” Upvote 1 Downvote
yilmaz27 dediki: ne anlama geliyor bu deyim cözemedim Genişletmek için tıklayın... Palas pandıras ve anlamida ( Acele olarak, hazırlanmaya zaman bulamadan. “Palas pandıras evden çıkmak zorunda kaldık.”