YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Hzr 2013 #12 İyi ki varsınız arkadaşlar Vallahi tercüman oldunuz bize Ya hala dürtmedi beni beni
felsefe_mi ...!... Özel üye 13 Hzr 2013 #13 Pardon huhuuuu kardeşşş Necati Şaşmaz ile akrabalık var mı??? Forumca çok meraktayız
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Hzr 2013 #14 felsefe_mi dediki: Pardon huhuuuu kardeşşş Necati Şaşmaz ile akrabalık var mı??? Forumca çok meraktayız Genişletmek için tıklayın... ben sordum var dedi felsefe Foruma necati atıldı #direncerez
felsefe_mi dediki: Pardon huhuuuu kardeşşş Necati Şaşmaz ile akrabalık var mı??? Forumca çok meraktayız Genişletmek için tıklayın... ben sordum var dedi felsefe Foruma necati atıldı #direncerez
felsefe_mi ...!... Özel üye 13 Hzr 2013 #16 RUZG4R dediki: ben sordum var dedi felsefe Foruma necati atıldı #direncerez Genişletmek için tıklayın... Türk olmak buna bile katlanmak olsa gerek Amca oğlumuymuş, dayı oğlu mu
RUZG4R dediki: ben sordum var dedi felsefe Foruma necati atıldı #direncerez Genişletmek için tıklayın... Türk olmak buna bile katlanmak olsa gerek Amca oğlumuymuş, dayı oğlu mu
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Hzr 2013 #18 felsefe_mi dediki: Türk olmak buna bile katlanmak olsa gerek Amca oğlumuymuş, dayı oğlu mu Genişletmek için tıklayın... bu konuya açıklık getirmedi ..kopya olduğundan şüphe ediliyor ..evrimini tamamlamadan salıverilmiş yazıkkkkkk
felsefe_mi dediki: Türk olmak buna bile katlanmak olsa gerek Amca oğlumuymuş, dayı oğlu mu Genişletmek için tıklayın... bu konuya açıklık getirmedi ..kopya olduğundan şüphe ediliyor ..evrimini tamamlamadan salıverilmiş yazıkkkkkk