Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
S:S özüy dileyiimmm yeni aklımaa geldim kaşteeynn yapmadımkiiyyy:S
affetçeğini biliyordum hihi nyse emegine sağlık çok güsel olmuş sen beni dövmeden tüyeyim beeennn
Sen demi Çılgın ya Forum oyunları dışında Türkçemizi düzgün kullanıyoruz, orda istediğini yaz istediğin kadar eğlen Lütfen sen eski bir üyesin artık, örneksin yani ona göre
amaaaa yaaa ağlıcammm birazdaaann ..
sen beni öldürcenmii çıldırtçanmıı sherry
ama ama ben sadece biseferligine kullandım acımasyon yapmak için yani ama neden anlamıyoosuunnn
buarada konuyuda dağıtmayalımm arkadaşlaarr bu program bomba gibii
yani sürekli photoshop kullanıyorsanız işinize çok yarayacak işinizi kolaylaştıracak
Hala bu bölümde Türkçeyi düzgün kullanmıyor bak: Asıl sen beni öldürceksin
Şaka bir yana gerçekten çok kullanışlı bir programdır arkadaşlar. Sizi resmin detayları ile uğraşmaktan kurtarıyor. Birkaç tıklama ile zahmetsizce işleminizi kısa sürede tamamlıyor.
slm, rutuş.exe için "şifrelenmiş dosya parola girin" diye ibare çıkıyor.Bu zipli dosya, şifresini yazmadan açılmayacak.Yardımlarınızı bekliyorum.Emeğiniz için teşekkür ederim.