CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 3 Ags 2011 #161 amaan zaten kalkıp içecek kadarda takatim yok içmem birazcık daha kestireyim tam bu mesajı okuyorsun ekran karardı
amaan zaten kalkıp içecek kadarda takatim yok içmem birazcık daha kestireyim tam bu mesajı okuyorsun ekran karardı
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Ags 2011 #162 19' e geçme zamanım gelmişti zaten. 15' de hiçbişey belli olmuyo. Kafana saksı düştü.
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 5 Ags 2011 #163 Bu çiçekler ne güzel kokuyormuş. Üç günlük yoldan misafirliğe geldin ama sizinki tatile gitmiş.
cemree =)=) V.I.P 5 Ags 2011 #164 tatile ihtiyacı vardı iyi olmuş bir otelde kalırım artık düğün günü gelinliğine bir çocuk çikolatalı dondurma döktü
tatile ihtiyacı vardı iyi olmuş bir otelde kalırım artık düğün günü gelinliğine bir çocuk çikolatalı dondurma döktü
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 5 Ags 2011 #165 ay acayip dekoratif oldu sağolsun tam kuaförden çıktın şemsiyen yok ve yağmur yağıyo
cemree =)=) V.I.P 5 Ags 2011 #166 saçımıda beğenmemiştim zaten tekrar yaptırmama sebep oldu sevgilinle buluşcaksın tam karşında sarhoşun teki aşkım diyip yapıştı dudagına
saçımıda beğenmemiştim zaten tekrar yaptırmama sebep oldu sevgilinle buluşcaksın tam karşında sarhoşun teki aşkım diyip yapıştı dudagına
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 5 Ags 2011 #167 uzun zamandır bu heyecanı arıyordum iyi oldu tam kahve içiyorsun bilgisayarına döküldü
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Ags 2011 #168 Oh iyi oldu canıma değsin mi desem zaten temizleyecektim mi desem... Bilgisayarıma olan işler için elin polliyannası olamam. Ben direk bizim namık kemal olsam da sövsem olmaz mı? Sigaran bitti.
Oh iyi oldu canıma değsin mi desem zaten temizleyecektim mi desem... Bilgisayarıma olan işler için elin polliyannası olamam. Ben direk bizim namık kemal olsam da sövsem olmaz mı? Sigaran bitti.
cemree =)=) V.I.P 5 Ags 2011 #169 bende hava almak için dışarı çıkcaktım marketten alırım artıkkk telefonun klozete düştü
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 7 Ags 2011 #170 sıkılmıştım zaten yenisini alırım .. iş için arıyorlar konuşmanın en önemli noktasında şarjın bittti ve telin kapandı
sıkılmıştım zaten yenisini alırım .. iş için arıyorlar konuşmanın en önemli noktasında şarjın bittti ve telin kapandı