YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Arl 2011 #1 Yeni tema yaparken profil müziklerini tamamen unutmuştum arkadaşlar. Artık profil müzikleriniz tekrar aktif durumda...
Yeni tema yaparken profil müziklerini tamamen unutmuştum arkadaşlar. Artık profil müzikleriniz tekrar aktif durumda...
BeReNN Alyam? Özel üye 21 Arl 2011 #2 Buna sevindim çünkü grip orda dinlemek güzel oluyo sevdiğim şarkıyı
ŞeHaZ Söyle Derdin mi Var? 21 Arl 2011 #3 bende bir hafta foruma girmedim diye müziğim silindi diye düşünmüştüm
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Arl 2011 #4 Bende profil müziklerini duyamayınca benden yani Chrome'dan kaynaklanan bi sorundur sanmıştım Gerçi ben profil müziğimi kaldırtmıştım profilime girerken yormasın pcyi diye
Bende profil müziklerini duyamayınca benden yani Chrome'dan kaynaklanan bi sorundur sanmıştım Gerçi ben profil müziğimi kaldırtmıştım profilime girerken yormasın pcyi diye
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Arl 2011 #5 bana da haber verseydiniz keşke...bu müzik neden çalıyor diye düşünmekten bir hal oldum
Gizemli Cadi Forum Gururu 22 Arl 2011 #7 Bende profil müziği istiyorum neden yokki üvey evlat muamelesi görüyorum..VOLKAN abimden mimoza çiçeğim olsun lütfen
Bende profil müziği istiyorum neden yokki üvey evlat muamelesi görüyorum..VOLKAN abimden mimoza çiçeğim olsun lütfen
cemree =)=) V.I.P 23 Arl 2011 #8 Profile müzik eklmeyi kendimizin yaptıgını düşünmüştüm bende metin arolat izmir isteyebirmiyim o zaman
Profile müzik eklmeyi kendimizin yaptıgını düşünmüştüm bende metin arolat izmir isteyebirmiyim o zaman
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2011 #9 Akşama bakalım isteklere arkadaşlar. Ya da yarın bakalım, akşam maç nedeniyle evde olamıyorum malumunuz
Akşama bakalım isteklere arkadaşlar. Ya da yarın bakalım, akşam maç nedeniyle evde olamıyorum malumunuz