YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2011 #11 Her ne kadar özel üye değilsin ama katılımcı üyelerimiz için bunu yapıyoruz. Şu anki mevcut müziklerden ya da yeni bir şarkı tercihi yapabilirsiniz.
Her ne kadar özel üye değilsin ama katılımcı üyelerimiz için bunu yapıyoruz. Şu anki mevcut müziklerden ya da yeni bir şarkı tercihi yapabilirsiniz.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 23 Arl 2011 #12 Özel üye olmam mı gerekiyor, o zaman olayım sonra yaparız) Nasıl olucam mesaj sayım mı az,çok olunca yaparız o zaman
Özel üye olmam mı gerekiyor, o zaman olayım sonra yaparız) Nasıl olucam mesaj sayım mı az,çok olunca yaparız o zaman
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Arl 2011 #13 arz-ı hal dediki: Özel üye olmam mı gerekiyor, o zaman olayım sonra yaparız) Nasıl olucam mesaj sayım mı az,çok olunca yaparız o zaman Genişletmek için tıklayın... Mesaj sayın yeterli canım fakat ayını doldurmadın. 29.01.2012' de özel üyeliğin aktif olabilir. Üye olduğun tarihten 2 ay sonra yani
arz-ı hal dediki: Özel üye olmam mı gerekiyor, o zaman olayım sonra yaparız) Nasıl olucam mesaj sayım mı az,çok olunca yaparız o zaman Genişletmek için tıklayın... Mesaj sayın yeterli canım fakat ayını doldurmadın. 29.01.2012' de özel üyeliğin aktif olabilir. Üye olduğun tarihten 2 ay sonra yani
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 23 Arl 2011 #15 bu profil müzikleri üye profiline girince herkesce dinleniyormu yoksa sadece kişi kendisimi dinliyor ? ben forumdan müzik duymadım hiç . tarayıcıdamı bir sorun var acep .
bu profil müzikleri üye profiline girince herkesce dinleniyormu yoksa sadece kişi kendisimi dinliyor ? ben forumdan müzik duymadım hiç . tarayıcıdamı bir sorun var acep .
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2011 #16 Özel üye olmadan da profil müziği aktif olanlar var profil müziği olarak neyi istediğizi alalım
BeReNN Alyam? Özel üye 23 Arl 2011 #17 cebur dediki: bu profil müzikleri üye profiline girince herkesce dinleniyormu yoksa sadece kişi kendisimi dinliyor ? ben forumdan müzik duymadım hiç . tarayıcıdamı bir sorun var acep . Genişletmek için tıklayın... Herkes dinliyo abi benim profilde duymadınmı hiç
cebur dediki: bu profil müzikleri üye profiline girince herkesce dinleniyormu yoksa sadece kişi kendisimi dinliyor ? ben forumdan müzik duymadım hiç . tarayıcıdamı bir sorun var acep . Genişletmek için tıklayın... Herkes dinliyo abi benim profilde duymadınmı hiç
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2011 #18 cebur dediki: bu profil müzikleri üye profiline girince herkesce dinleniyormu yoksa sadece kişi kendisimi dinliyor ? ben forumdan müzik duymadım hiç . tarayıcıdamı bir sorun var acep . Genişletmek için tıklayın... Herkes dinliyor hocam. Örneğin benim profilim Yaklaşık 10 kişi civarında profil müziği olan arkadaşımız var.
cebur dediki: bu profil müzikleri üye profiline girince herkesce dinleniyormu yoksa sadece kişi kendisimi dinliyor ? ben forumdan müzik duymadım hiç . tarayıcıdamı bir sorun var acep . Genişletmek için tıklayın... Herkes dinliyor hocam. Örneğin benim profilim Yaklaşık 10 kişi civarında profil müziği olan arkadaşımız var.