Arkadaşlar ben telefonuma camwow ve retrica yı indirmek istiyorum ama nasıl indireceğimi bilmiyorum. camwow indirmeye çalıştım ama yapamadım. kullanan varsa nasıl olacağını bana anlatır mısın?
Linke Tıklayınca Yükle Seçeneğinin olması gerek yükle dedikten sonra onay yapıp başka bir şey yapmana gerek yok.(Üyelik girişi yaptıysan)
Google playa yazınca bununla ilgili 2 program çıkıyor istediğini indir.Karışık bir şey yok indirilme şekli bu şekilde.
Cep telefonu ile ilgili linklere girmelisin. Zaten indirme linkine tıkladığında yükleme başlar ve otomatik olarak kurulur. Ya anasayfaya ya da Ayarlar bölümü Araçlar bölümüne kısayol oluşturulur. Programı direkt kullanabilirsin.
Bilgisayarla hiç uğraşma cep telefonundan markete bağlan.
zaten hesap açtım ve google play den yaptım. sadece resimde retrica yazmıyor, ve retrica programı çok vardı. birde telefondan silemiyorum ya indirdiğim programları
zaten hesap açtım ve google play den yaptım. sadece resimde retrica yazmıyor, ve retrica programı çok vardı. birde telefondan silemiyorum ya indirdiğim programları
Menüde bulunan programa uzun dokun sonra yukarılarda çarpı çıkacak onun üzerine koy gelen ekrandan da kaldırma işlemini yapabilirsin.
ya da
Cihazınızın Ayarlar menüsü > Uygulamalar veya Uygulama yöneticisi bölümünü (cihazınıza bağlı olarak değişebilir) ziyaret edin.
Yüklemesini kaldırmak istediğiniz uygulamaya dokunun.
Yüklemeyi Kaldır'ı seçin.
Programı silmek için Ayarlar / Uygulamalar menüsüne girdiğinde kurulu programların listesi çıkar. Oradan "Uygulamayı Kaldır" butonuna tıkla silme işlemi gerçekleşir.
Retrica programını bilmiyorum tek tek deneyebilir ya da netten hangisinin uygun olduğunu araştırabilirsin. Hafta sonu hatırlatırsan indirip bakabilirim.
Programı silmek için Ayarlar / Uygulamalar menüsüne girdiğinde kurulu programların listesi çıkar. Oradan "Uygulamayı Kaldır" butonuna tıkla silme işlemi gerçekleşir.
Retrica programını bilmiyorum tek tek deneyebilir ya da netten hangisinin uygun olduğunu araştırabilirsin. Hafta sonu hatırlatırsan indirip bakabilirim.
tamam sildim hepsini. ben daha önce hiç kullanmadım ondan hiçbirşey bilmiyorum ama öğrenmek,kullanmak istiyorum. sağolun çok yardımcı oluyorsunuz. linktekileri indirdim ama resimde retrica diye yazı yazmıyor sadece sorun bu
@Sümeyye Yldrm maalesef android markette üzerinde resimler üzerine Cetrica logosu ekleyen bir program yok. Ama bu bir eksi değil. iPhone için yapılmış bir yazılım Cetrica ve ücretsiz süsrümünde resimler üzerine logo ekliyor. Logo eklemeyen sürümü ise pro versiyonu ve ücretli satılıyor.
Birileri eklenti halinde resimler üzerine logo ekleyen ek yazılım yazmış ama kesinlikle önermem. Düşünsene üzerinde reklam olmayan sürüm ücretli. Millet kaldırmak için para öderken o logo olsun diye istemek çok mantıksız.