RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Mys 2013 #11 felsefe_mi dediki: Ne yani??? Zayıf mıyım? Nallahım psikolog kesmeyecek beni, psikiyatra gidip bonbon hapları alayım Genişletmek için tıklayın... konuya bakarsan bende zayıfım ayrıca çenemi tutamadığım içinde sır tutamıyorum .. Allahım tutar tarafım kalmadı
felsefe_mi dediki: Ne yani??? Zayıf mıyım? Nallahım psikolog kesmeyecek beni, psikiyatra gidip bonbon hapları alayım Genişletmek için tıklayın... konuya bakarsan bende zayıfım ayrıca çenemi tutamadığım içinde sır tutamıyorum .. Allahım tutar tarafım kalmadı
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Mys 2013 #12 RUZG4R dediki: konuya bakarsan bende zayıfım ayrıca çenemi tutamadığım içinde sır tutamıyorum .. Allahım tutar tarafım kalmadı Genişletmek için tıklayın... Bu olmadı işte... Sır tutmak iyidir...
RUZG4R dediki: konuya bakarsan bende zayıfım ayrıca çenemi tutamadığım içinde sır tutamıyorum .. Allahım tutar tarafım kalmadı Genişletmek için tıklayın... Bu olmadı işte... Sır tutmak iyidir...
DamLA Katılımcı 15 Mys 2013 #13 Etkiler ve tepkiler herkese göre farklıdır, başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin Yok ya dur dur biraz ağlayıp geliyorum ben
Etkiler ve tepkiler herkese göre farklıdır, başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin Yok ya dur dur biraz ağlayıp geliyorum ben
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Mys 2013 #14 felsefe_mi dediki: Bu olmadı işte... Sır tutmak iyidir... Genişletmek için tıklayın... Ben kendimden o konuda çok emindim aslında konunun yalancısıyım
felsefe_mi dediki: Bu olmadı işte... Sır tutmak iyidir... Genişletmek için tıklayın... Ben kendimden o konuda çok emindim aslında konunun yalancısıyım
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Mys 2013 #15 RUZG4R dediki: Ben kendimden o konuda çok emindim aslında konunun yalancısıyım Genişletmek için tıklayın... Hıı konu dağılınca ben şey edemedim Tamam mesaj alındı diyeyim
RUZG4R dediki: Ben kendimden o konuda çok emindim aslında konunun yalancısıyım Genişletmek için tıklayın... Hıı konu dağılınca ben şey edemedim Tamam mesaj alındı diyeyim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Mys 2013 #16 "Eğer bir insan ufak şeyler için bile ağlıyorsa, ya çok yumuşak kalplidir yada çok masum olmasına rağmen suçlanıyordur" aynı ben
"Eğer bir insan ufak şeyler için bile ağlıyorsa, ya çok yumuşak kalplidir yada çok masum olmasına rağmen suçlanıyordur" aynı ben